Új Zelda játék!


És igen! Kapunk új Zelda játékot Nintendo DS-re. Címe: The Legend of Zelda: Spirit Tracks lesz. Vonatozni lehet benne. Ennyi az összes eddig tudott info. Valamint az, hogy még idén megjelenik. De már ez a vonatozás is sok gondolatot ébreszt egy Zelda fanban. Több helyen is beszéltük már, hogy már kicsit unjuk a megszokott Zelda-sziluettet, valami mást szeretnénk. Vonatozásra volt már lehetőség a Minish Capben. De itt nyilván sokkal nagyobb teret fog kapni a vonatozás, és az is lehet, hogy nem a megszokott légkörű játékteret fogjuk kapni. Hisz az eddigi Zeldákat ha nagyon be akarjuk a történelembe határolni, akkor a középkorba tehetjük. Így én személy szerint azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy akár egy futurisztikus Zeldát is kaphatunk, mint a Final Fantasyk közül a 7. rész. Szerintem olyan év végére várható.

És mi volt még a Nintendo-konferencián? Természetes számokkal kezdték, hogy a Wiiből már 50 millió kelt el, a DS-ből meg 100 millió. Van egy jó hír is nekünk, Nintendósok számára: Új Wii menü update-et kapunk 4-es sorozatszámmal, mely már közvetlenül olvassa be az SD kártyáról az adatokat, így közvetlenül játszhatunk az SD kártyán tárolt játékokkal, valamint már nemcsak a 2 GByte-os SD kártyákat olvas be, hanem magasabb memóriájúakat is. Még a Final Fantasy fanok örülhetnek, a 4. rész WiiWare-en folytatódik. Új WarioWare játékot is kapunk, ahol különböző pózokat kell végrehajtani. Lényegében ennyi.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Spirit Tracks
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s