Visszajelzések a Spirit Tracksről


Gamer365-re is felkerültek a képek, trailerek, és szinte kivétel nélkül mindenki elismeréssel nyilatkozik róla. A Zelda az egyetlen olyan Nintendo játék (a Metroid mellett), amiről még a Sony, Microsoft tulajok is pozitív szájízzel beszélnek, és néha egy-egy Zeldás hír kapcsán mondják, hogy szívesen beruháznának egy-egy Nintendo-gépezetre. Egyetlen egy valaki nyilvánult meg úgy, hogy mégis mi ez a grafika, ennél még a PSX is többet tud! Én ilyenkor jókat tudok nevetni, és azt mondtam magamban, hogy a Playstationnek is több esze van, mint neki.

Aztán mi egymás között is elhumorizáltuk, hogy ha ekkora főszerepet kap a vonat, biztos, hogy Zelda nyer egy éves MÁV-bérletet, és a főellenség Ganondorf lesz, akit el kell kapni, mert bliccelve utazik. És akkor én azt mondtam, hogy a Wind Wakerben, meg a Phantom Hourglassban sem a kalózok a főellenségek. Szóval elvoltunk mi a találgatásokkal.

De én kiváltképp örülök, hogy vonatozni lehet a játékban, mert nagyon szeretek utazni vonaton. Én, amikor Békéscsaba-Szolnok-Budapest vonalon vonatozok, soha nem unatkozok, mindig élvezem az utazást, míg látom, hogy mások épp, hogy el nem alszanak. És most Zeldában vonatozni… Szóval számomra dupla az öröm!

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Spirit Tracks
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s