Photoshopos szárnybontogatások


Okui Masami háttérkép

Tegnap délután feltelepítettem a legújabb verziójú Photoshopot, és bár soha nem volt dolgom vele, elhatároztam, hogy kitanulom, amennyire csak lehet. Az informatika tanárom azt mondta, hogy elég nehéz kitanulni a Photoshop használatát, de élvezet rájönni dolgokra, és aztán használni őket. Nos, mond valamit. Ígérem, csinálok valami Zeldásat, de most ilyet akartam csinálni. A bal oldali nagy képből sikerült kiszednem a hátteret, de a jobb oldaliból nem. De ha belegondolok, talán nem is baj, mert szerintem elég jól illik a háttérszínhez. A hátteret feleslegesnek tartottam kidekorálni, mert az albumok úgyis kitöltik a képet. Ennyi albuma van, és még kettő így sem fért el. Egy mini-album és, egy olyan lemez, ahol énekes- és zenészbarátai éneklik fel a dalait. Most elsőre ilyen lett. Akár véleményeket is várok, hogy kinek mi a véleménye, mit javíthatnék, mivel lehetne jobb egy Photoshopos munka?

Egyébként nemrég feltöltöttem a YouTube-ra a kedvenc albumomnak, a God Speednek mind a 12 dalát. A lemez első dalt egyszerűen imádom, megmutatom itt is, szeretném ha minél többen ismernék, hátha másnak is megtetszik.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Masami Okui
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s