Aggályok a Master Quest kapcsán


Tegnap azért vittem a Master Questet. Csináltam a Jabu Jabu dungeont. Elvittem egész a végéig, csak a nagy kulcs megszerzése közben haltam meg. És itt mentettem is. De azért durva ez a hely. Csak nehogy valamelyik állatvédő szervezet meglássa a játékban ezt a helyet. Azt hiszem, lennének tüntetések, meg követelések, ha meglátnák, hogy tehén a víz alatt, falhoz rögzítve, és nekünk csúzlival meg kell célozni őket. Na de komolyra fordítva a szót, jó játék ez, de amíg van a Majora’s Mask, addig azzal játszok!

Ma is játszottam vele, csináltam a dolgokat. Még mindig nagyon ledöbbent, hogy mennyivel szebb a grafikája az Ocarina of Time-nak, a karakterek kidolgozottsága szinte a GameCube minőséget kóstálja. Megtanultam a Song of Healinget, és újra a régi Link lettem. Megint meg kellett szerezni a kóbor tündért, hogy sima Linkként is legyen varázslatom. Majd a Bombers Notebook megszerzése után próbáltam szívnegyedeket szerezni. Hát nem tudom, mit képzelnek. Az első olyan volt, hogy a postás elszámoltatott 10-ig. De úgy, hogy nem mutatja az időt, és nekünk kell PONT 10 másodperc után kell lenyomni az A-gombot. 10.00-kor. Egyszerűen képtelenség. Pláne, hogy minden újabb próba 2 rúpiába kerül. Nagyon nem csináltam mást, mentettem a bagollyal.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Ocarina of Time / Ocarina of Time 3D
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s