Virtuális konditerem


Wii Fit

Tegnap volt a BigN fórum találkozója, minden negyedévben (szünetekben) szervezünk egyet. Ennek okán mentem tegnap vonattal. A találkozó után bagszinál aludtam, mert már 26 órája folyamatosan fent voltam, és enyhén szólva leamortizált állapotba kerültem. Viszont arra még volt erőm, hogy kipróbáljam a Wii Fitet, ami megvan neki. Ki is akartam komolyan próbálni, mert megmondom őszintén, hogy így látva másokat, ahogy játszanak vele, nem volt túlzottan pozitív véleményem róla. Én azt gondoltam róla, hogy csak egy szemfényvesztés, igazából egy dekát nem lehet leadni vele. Ha ez szemfényvesztés, akkor semmitől nem lehet fogyni. Nagyon durva program (mivel játéknak nemigen lehet nevezni). Olyan van, hogy az elején megméri a súlyodat, és kiadja a testtömegindexedet, ha megadod a korodat, és a testmagasságodat. Ezután megadhatod, hogy mennyit szeretnél fogyni, vagy hány kilót szeretnél felszedni (azoknak, akik esetleg túlzottan soványak, vagy izmosodni szeretnének), és hogy azt mennyi idő alatt szeretnéd elérni. És ekkor megkezdődik az edzés. Négy csoportra vannak osztva a gyakorlatok: Jóga, izomfejlesztő, aerobic, és egyensúlyi. A Jóga az a keleti kultúra szerint harmóniában lenni e testtünkkel, és ehhez hasonló gyakorlatok. Az első pár egész jól ment, de ez nagyon nehéz.

Nekem elsőre nem ment. Az izomfejlesztő gyakorlatok meg nagyon durvák. Nagyon megizzasztják az embert, és aki komolyan csinálja, az tényleg megizmosodhat. Aerobicot meg gondolom nem kell különösen magyarázni, mindenki látott már ilyesmit. Olyat csinálhatunk mi is. Az egyensúlyi gyakorlatok meg pl. kötélen járni, síszlalom. Ezek is nagyon jók.

A program még a helyes testtartást is megmutatja. Nagyon sok mindenre ráébreszt, és igen! Én azt mondom, hogy a Wii Fit, aki komolyan gondolja, és csinálja, annak segít. Bagszi megmutatta, hogy haladt, és hogy adott le a program segítségével 1 hónap alatt 5 kilót. Nagyon szép teljesítmény.

Csak az ára… igen, ennek is sokallom, akárcsak a DSi-ét. De ennek valószínűleg azért, mert ott van az ellenpélda, a Wii Play, ami mellé jár ugye a Wiimote, mégis annyiba kerül, mint egy rendes játék. És hogy ezt láttam, azt hittem, hogy a Wii Fit is ennyibe fog kerülni, ezért is ért csalódásként az ára, hogy akár 25000 forint. Én max. 20000 forintot szánnék rá. De akkor keményen csinálnám.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Wii játékok
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s