Mario játékok özöne


Super Paper Mario és Mario Strikers Charged Football

December 26-a Angliában már nem nagy ünnep. A boltok nagyrésze kinyit, kezdődnek nagy karácsony utáni leárazások. Ezt a napot Angliában Boxing Daynek hívják. Pontosan nem tudom milyen szokás kötődik ehhez a naphoz, csak hallottam olyat, hogy évszázadokkal ezelőtt ezen a napon a gazdagok egy dobozba csomagolták a ruháikat, és odaadták a szegényeknek, állítólag innen ered a Boxing Day elnevezés. Logikusnak tartom ezt, úgyhogy én is ezt vallom.

Én különösebben nem tapasztaltam sokat a nagy karácsonyi leárazásokból, mert én olyan játékokat vettem, melyek nem voltak leárazva. De elég sok játéknak levitték az árát, tényleg jelentősen, de természetesen az igazán nagy durranások megmaradtak eredeti árukon. Ami újabb játék, és olcsóbb, az a téli Mario és Sonic olimpiai játékok. Én ezeket vettem. A Super Paper Mario 18 font volt (kerekítsünk) a Mario Strikers Charged Football pedig 15 font. Még csak a Super Paper Mariót volt alkalmam kipróbálni, hát az valami eszméletlen játék. Annyira bírom a megoldásokat benne, ez a 2D-3D közötti váltás, nagyon sok okos ötlet kivitelezése fantasztikus. A Mario focit még nem volt alkalmam kipróbálni, talán most, nemsokára.

Úgyhogy nagyrészt ennyi volt a vásárlásom. A New Super Mario Bros. Wiit meg a Zelda Spirit Trackst most kihagyom. Azokkal úgy vagyok, hogy ráér jövőre is. Ezeket tartottam a legfontosabbaknak. A többi egyenlőre ráér. Ezek amúgy is nagyon drágák, én meg nem vagyok az a fajta, akit az újdonság erejével meg lehet hatni. Majd látjuk még, hátha befigyel 1-2 apróság.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Paper Mario
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s