Super Mario World végigjátszva


Nem volt nehéz. Az az igazság, hogy ha valaki azokban az időkben játszott, és tényleg, szinte belé égett minden pillanat, akkor semmiség végigjátszani. Most úgy vittem végig, hogy semmi titkot nem nyitottam meg, csak a színes switch palace-okat. Ezzel 47 kijárat nyílt meg, ahogy az elején visszanéztem a számot, tehát még 49 hátra van.

Az a bizonyos Brawl marathon érdeklődés hiánya miatt elmaradt, helyette kisebb Mario Kart online volt. Végre újra 8000 pont felett vagyok. ^^

Egyébként próbálnak rávenni, hogy próbáljam ki a World of Warcraftot. Érdekes, mert kettős véleményt hallok a játékról, van, aki szereti, van, aki ki nem állhatja. Amikor egy boltban meglátom, és a kezembe veszem a dobozt, én is sokat gondolkodom rajta, hogy most kipróbáljam? Vagy ne? Ha kipróbálnám, annak egy oka lenne: Úgy mondjak véleményt a játékról, hogy én magam is játszottam. De amikor bagszi elmondta hogy kell feltelepíteni, egy kicsit elment a kedvem a játéktól, és amikor mondta, hogy a WoW könyvtára majdnem 16 gigás. Nagyon nem tetszik, hogy a frissítéseket egymásra kell tenni, még akkor is, ha az évek során annyi halmozódott fel, hogy még egy duplarétegű DVD-re sem férne rá, tehát az egészet egyszerre feltenni, tán lehetetlen lenne. Mindenesetre a bagszi oktatása a játékról hasznos volt.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Mario Kart, Super Mario World
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s