Felvettek! ^_^


Nagyon megörültem tegnap, amikor felhívtak a Kispesti Zeneiskolából, hogy felvettek magánének szakra. 1-jén volt a felvételi, részletesen elbeszélgettem az énektanárnővel, és meghallgatta az énektudásomat. Azt mondta, hogy van még mit fejlődni, de határozottan érdemes velem foglalkozni. Elmondtam neki a célomat, hogy mit szeretnék, szerinte nagyon nehéz utat választottam. Azt azonnal láttam rajta, hogy nagyon jól ismeri az ének, mint karrier minden területét. Az egyetlen nem apró bökkenő, hogy a tandíj, ami miatt bementem augusztus 18-án érdeklődni nem félévi szinten, hanem havi szinten értendő, de könnyebbség, hogy havonta kell fizetni, így könnyebb lesz anyagilag.

Kőbánya-Kispest metróállomás

Mától újra teljes vonalon jár a hármas metró, Újpest-Központ és Kőbánya-Kispest között. Kíváncsi voltam, hogy néz ki a Kőbánya-Kispest metróállomás, még építkeznek rajta, de nagyon szép lesz. Bár a Kőbánya-Kispestig közlekedő buszok még mindig a Határ útig közlekednek, mégsem hiába, hogy teljes vonalon közlekedik a metró, mert legalább a vasútállomást könnyebb elérni. És annyival kevesebben vannak a Határ úton, nyáron egyszer-egyszer rettenetes volt, hogy mennyien vártak metróra. Csináltam egy képet, hogy néz ki most az állomás, remélhetőleg az ősz folyamán teljes egészében birtokba vehetjük.

10 thoughts on “Felvettek! ^_^

  1. Gratula :) Akkor azert igazam volt azzal a tandijjal kapcsolatban, tenyleg olcsonak tunt. Bar igazabol igy sem sok, szerintem lazan megeri, ha jo a tanar.

    Tok jo, hogy raktal fel kepet a Kokirol. Kicsit le vagyok maradva az itteni dolgokat illetoen, igy legalabb tudom, hogy hogy nez ki, valamint hogy tovabbra is a Hataron szalljak le. :)

    • Hitelesnek tűnik, több évtizednyi tapasztalattal a háta mögött.

      Szerintem szép lesz így, lassan a terminál is átadható állapotban lesz, legalábbis így külsős szemszögből megítélve. Engem nem érdekel, mennyi pénz van az egész mögött, de azt ki merem jelenteni, hogy a BKV most pozitív értelemben kitett magáért.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s