Hirtelen halál a Mario Golf-ban


11 éve játszok a játékkal, de erre még nem volt példa. Get Character-ben szerzem meg a karaktereket, és döntetlen lett a végeredmény, és mivel még nem volt ilyen, nem tudtam mi van van ilyenkor. Az első pályán kell még egyszer menni, és aki kevesebb lövésből belövi a lyukba, az nyer.

Gameplay kép a játékból

Miről is van szó? Elkezdtem Virtual Console-on a Mario Golf-ot, megszerzek benne minden pályát és karaktert. Alapesetben 4 karakter játszható egyjátékos módban, míg többjátékos (egyszerre 4-en játszhatjuk) módban 10 karakter közül választhatunk. Egyjátékos módban van Get Character játék, ahol egy golfpárbaj keretén belül megszerezhetjük a karaktereket. Minden karakter ütésereje más, a négy leggyengébb ütéserejű karakter van alapból megnyitva: Plum, Charlie, Peach és Baby Mario. Ismeretlen nevek, igaz? Nem tudom, miért vannak nem Mario karakterek, talán, hogy kitöltsék a maximális 18 karakter helyét, de szerintem nem zavaróak. Ezen négy karakter közül Baby Mario tud a legerősebbet ütni, 215 yard 1W-ben. Az első megszerezhető karakter Luigi, mindegyik egy kicsit erősebb. Velük kell párbajozni, az nyer, aki előbb nyer meg 10 medált. Ha döntetlen, akkor 1 érmének a helye tűnik el. Összesen 7 karaktert szerezhetünk meg, további hármat bizonyos teljesítmények (achievement, ami manapság divatszó a gamerek körében) elérésekor kapunk meg.

Karaktereket az alábbi módon szerezhetjük meg:

Maple: 50 érme a Tournament-ben
Donkey Kong: 30 csillag a Ring Shot-ban
Metal Mario: 108 érme (tehát az összes) a Tournament-ben

+1 Bowser: Get Character-ben kell megküzdeni érte. (ő a hetedik)

A maradék négyet titkos kóddal tudhatjuk magunkénak. Nekem anno sikerült megszerezni mindent Nintendo 64-en Mario Golf-on, csak csodálatosan letörlődött minden. -_-‘ Elkezdtem ott másodjára, eljutottam valameddig, de már nem tudom meddig. Most Virtual Console-on szerzek meg minden pályát és karaktert. Most sikerült megszerezni Yoshit (ő van Luigi után), és hatalmas fej-fej melletti harcokat vívtunk (Yoshit a gép irányítja), a végén Sudden Death lett. Ilyen még nem volt soha. Tehát már 6 karakter elérhető az egyjátékos módban. A pályákat pontok megszerzése után kapunk meg. Összesen 6 pálya van, alapból a Toad’s Highlands pálya van megnyitva, ahogy szerezzük meg a pályákat, egyre magasabb pontokat kell összegyűjteni. Pontokat lejátszott golfmeccs után kapunk (mindegy melyik játékmódban játszunk), és azok összegével gyűlnek össze a pontok, amikor is megnyílnak a pályák.

Nagyon tartalmas és szórakoztató játék, a legjobb Mario spin-off, csak ajánlani tudom!

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Mario Golf
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s