Ingyenes Zelda


Ahogy megígérte a Nintendo az idei E3-on a The Legend of Zelda játék 25. évfordulója alkalmából készült játék ingyenesen letölthető lesz, ma ez megvalósult. Tehát mindenkinek, akinek van Nintendo DSi-je, Nintendo DSi XL-je, vagy Nintendo 3DS-e, annak irány a Nintendo DSi Shop, vagy Nintendo eShop, és letölteni a The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition játékot! A játék csak limitált ideig, 2011. szeptember 28 és 2012. február 20 között érhető el.

Én leszedtem magamnak azonnal reggel, fent is volt. Aranyos játék, de mivel ingyenes, nem is hosszú. Ha jól vettem ki, csak három pálya az egész. Az a lényege, hogy a három ezüst kulcsot kell összegyűjteni, azzal jutunk be Vaati-hoz, és meg tudunk küzdeni vele, megmenteni Zeldát. Végigcsináltam az első pályát, a Sea of Trees-t. Mindenek előtt remélem, hogy a másik két pályának jobb zenéje lesz, mert ennek iszonyat nyomasztó volt. Nem tragikus, hanem olyan élettelen. Később eszembe is jutott, hogy néhány középkategóriás SNES játéknak volt hasonló hangulatú zenéje. Egyébként az első pálya (ha nem lenne világos a nevéből, erdőben játszódik) nem okozott különösebb bonyadalmat. Itt-ott elgondolkodtam egy pár percre, hogy mit is lehetne tenni, de szinte mindig jött magától a megoldás, vagy rájöttem. Az első főellenség, mely az ezüst kulcsot rejtette, sem okozott nehézséget. Azt gondolom, és szinte teljesen nyilvánvaló, hogy nem a világ legjobb játékát akarták megcsinálni, csak ingyenes, és szórakoztatni akar.

Az a jó, hogy egyjátékos módja és multiplayere is van. Ha egyedül játszol, alapból zöld Linkkel vagy, és választhatsz magadnak egy piros, kék vagy lila Linket. Kell is, hogy ketten legyenek, hiszen vannak olyan tárgyak, melyeket csak ketten tudunk elmozdítani. L-lel, vagy R-rel, tudjuk kiválasztani, hogy mely Linkkel szeretnénk játszani. Ugyanis a két Linknek külön-külön tárgya lehet, így egyszer az egyikre lesz szükség, máskor meg a másikra. Két Linket egyszerre az X-gombbal tudjuk összehívni, így egyszerre mozognak. Összességében jó játék, bár ha a másik két pálya is ilyen lesz, igazán semmiség lesz végigjátszani.

Tegnap este jött a hír, hogy ahogy 2 éve, az idei karácsonyt, és szilvesztert is Angliában fogjuk tölteni anyámmal nővéremnél. Örültem neki, de akkor 2009 végén nem jött jól. Egyrészt valahogy nem tudtam elképzelni, hogy a karácsonyt, és az újévet ne Magyarországon töltsem, másrészt meg össze is jöttek a dolgok, úgyhogy akkor elég rosszul jött ki az egész. De most örültem neki. Gondolkodtam is az anyagi lehetőségeken. Ha összejön annyi pénz, akkor Angliában veszem meg a Nintendo 3DS-t! Meg is néztem, hogy csak a konzol 130 font, tehát kb. 43.000 forint. Hivatalos helyről! Úgyhogy bye-bye Nintendo Magyarország, egy kicsit odébb olcsóbban tudom megvenni a kézikonzolt! Jó, ha komolyan beszélünk, tudom, hogy konzol terén Anglia és Magyarország nem egy súlycsoport, hiszen a szigetországban jóval nagyobb piaca van a konzoloknak, így többet olcsóbban tudnak felvásárolni, de ez önmagában akkor sem ok, hogy pl. a Game Parkban, és az 576-ban extrém drágák a Nintendo konzolok és játékok, mert hadd ne mutogassak megint a kisebb konzolboltokra. De vissza Angliára, nemcsak azért venném meg ott a 3DS-t, mert 130 font, hanem mert hamarosan megjelenik a konzol metálpiros színben, és az a szín tetszik nekem. A két alapszínből egyébként feketét vettem volna. Nincs bajom a kék színnel, de szerintem nem mutatott jól, mint 3DS szín. A fekete már jobb, de szerintem a piros lesz az igazán menő. És akkor, ha össze tudok dolgozni annyi pénzt, akkor megveszem a Super Mario 3D Land-et, és a Mario Kart 7-et. És akkor biztosan nem fogom letenni egy darabig a konzolt! De biztosan nagyon jó lesz majd Angliában lenni.

A megfázás meg keményen meg fog fizetni azért, mert megtámadott!

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Four Swords Anniversary Edition, Mario Kart, Nintendo, Super Mario 3D Land
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s