Massugu ni Nintendo 3DS he


Avagy egyenesen a Nintendo 3DS felé. Bizony, nagyon jó úton haladok affelé, hogy meg tudjam venni decemberben. De csakis a Mario pakkos jöhet szóba! A piros 3DS-t sajnálom, mert nagyon jól néz ki, de a Mariós dobozért, és önmagában a csomagért nem nagy áldozat. Bár láttam képet, hogy piros 3DS-sel is kijönne a Mario játék:

Piros Nintendo 3DS Super Mario 3D Land pakk

Egész jól néz ki, bár szerintem a fehérnek jobban néz ki a doboza, meg ennek olyan rózsaszín-feelingje van. A harmadik meg az, hogy olvastam, hogy ez Amerikában a Hálaadás ünnepére fog megjelenni, tehát egyáltalán nem biztos, hogy lesz Európában is. Úgyhogy szerintem megmaradok a fehérnél.

De most Mariós hátterem van:

Ezt a hivatalos Nintendo oldalról lehet letölteni, szerintem nagyon menő lett. Leghamarabb december 9-én lehet meg, de az jelenlegi állapotok szerint eléggé valószínűtlen, úgyhogy dec. 12-13. Nagyon várom, megéri megdolgozni érte!

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Nintendo, Super Mario 3D Land
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s