Juuni gatsu


Mindenek előtt feltettem Suara: Karin album CD borítóját bescannelve, amikor kitettem az album. Akinek nincs meg, annak itt van:

Suara: Karin BK scans letöltés

Nem az én scannem, nincs is meg eredetiben az album (egyelőre), a nyaa.eu oldalon találtam meg. A LosslessONE újabban ASLossless néven működik.

El sem hiszem, hogy vége a novembernek. Csak egy karnyújtásnyira van a 3DS, a legjobb esetben már jövő pénteken magaménak tudhatom. És pont emiatt vagyok nagy izgalmi állapotban, ma éjjel is csak 4 órát aludtam. Az egy évvel ezelőtti eset jutott eszembe, amikor a Super Mario All-Stars-t vártam ennyire Wiire, és végül meglett. Akkor is 4 órás ciklusokban voltam ébren, és aludtam, de a legrosszabbul akkor 5-én este jártam, amikor hazaindultam, de hogy bírjam az utat, vettem energiaitalt, nem akartam elaludni a metrón. De csak még rosszabb lett: Fájt a fejem, szédültem, izzadtam, és nagyon rossz volt a közérzetem. Úgyhogy szép menet volt. Remélem, a 3DS napjára nem kerülök ilyen állapotba.

Egyébként nem nagyon történi semmi említésre méltó. Újabban egyre többet hallgatom a FLOW-t. El is gondolkoztam, hogy ők miért nem léptek fel soha az Animelo Summer Live-on? Nagyon jó dalaik vannak, nagy kedvencem a Realize tőlük.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: FLOW, Nintendo, Suara
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s