Mario Kart 7


Istenem, megvan a játék! Így most már teljes a vágyam, amit elterveztem, hogy mit veszek a novemberi béremből. ^^

Mario Kart 7

Nos igen, a 3DS Camera képfelbontása nem javult a DSi XL-hez képest (3DS-sel fényképeztem), de még a színmélység sem javult, amit nagyobb problémának tartok, de most nem ez a téma. A Mario Kart 7 az ilyen, hogyan fejlesszük még tökéletesebbé a tökéletes elődöt kérdésre ad választ. Igaz, hogy ezer lelkesedésemtől és boldogságtól megrészegülten írok most, de egyszerűen túl szép, hogy igaz legyen ez a játék, és mégis. Sokak szerint a Super Mario 3D Land az első olyan 3DS játék, mely igazán megmutatja, hogy milyen egy játék 3D-ben, szerintem abban a játéban annyira nem mutatkozik meg, de a Mario Kart 7 annyira gyönyörű, és csodálatos, hogy szavak nincsenek rá! Na ez az a grafika, melytől hátast dobok. A játék meg már-már a szokásos Mario Kart menet sok új fegyverrel, és magában a játékban is rengeteg extra van. Na de megyek is vissza játszani, csak gondoltam megírom, hogy megvan a játék, és nagy a boldogság errefelé. Este találkozó bagszival és zsidával, úgyhogy a buli garantált!

Csináltam még egy képet a Mario Kart szériáról:

Mario Kart evolution

Minden játékosnak kötelező, aki imád szórakozni, bár hova reklámozzam, amikor a Mario Kart Wii maholnap eléri a 30 milliós összeladást? Ennyi ember nem tévedhet!

2 thoughts on “Mario Kart 7

  1. Helló, szerintem a 3DS kamera´mino”sége szégyen. Ciki. Aki ezt engedte, arra kötelezném, hogy ezentúl róla csak ilyen készülékkel készüljön kép. :)

    Sikerült a mario Kart7-el Online játszani? Engem mindig ledob rácsatlakozáskor. :( Jó játékot.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s