Mario Kart 7


Istenem, megvan a játék! Így most már teljes a vágyam, amit elterveztem, hogy mit veszek a novemberi béremből. ^^

Mario Kart 7

Nos igen, a 3DS Camera képfelbontása nem javult a DSi XL-hez képest (3DS-sel fényképeztem), de még a színmélység sem javult, amit nagyobb problémának tartok, de most nem ez a téma. A Mario Kart 7 az ilyen, hogyan fejlesszük még tökéletesebbé a tökéletes elődöt kérdésre ad választ. Igaz, hogy ezer lelkesedésemtől és boldogságtól megrészegülten írok most, de egyszerűen túl szép, hogy igaz legyen ez a játék, és mégis. Sokak szerint a Super Mario 3D Land az első olyan 3DS játék, mely igazán megmutatja, hogy milyen egy játék 3D-ben, szerintem abban a játéban annyira nem mutatkozik meg, de a Mario Kart 7 annyira gyönyörű, és csodálatos, hogy szavak nincsenek rá! Na ez az a grafika, melytől hátast dobok. A játék meg már-már a szokásos Mario Kart menet sok új fegyverrel, és magában a játékban is rengeteg extra van. Na de megyek is vissza játszani, csak gondoltam megírom, hogy megvan a játék, és nagy a boldogság errefelé. Este találkozó bagszival és zsidával, úgyhogy a buli garantált!

Csináltam még egy képet a Mario Kart szériáról:

Mario Kart evolution

Minden játékosnak kötelező, aki imád szórakozni, bár hova reklámozzam, amikor a Mario Kart Wii maholnap eléri a 30 milliós összeladást? Ennyi ember nem tévedhet!

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Mario Kart
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Mario Kart 7 bejegyzéshez

  1. doors (@doorshu) szerint:

    Helló, szerintem a 3DS kamera´mino”sége szégyen. Ciki. Aki ezt engedte, arra kötelezném, hogy ezentúl róla csak ilyen készülékkel készüljön kép. :)

    Sikerült a mario Kart7-el Online játszani? Engem mindig ledob rácsatlakozáskor. :( Jó játékot.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s