Antikvár oldal 2. kiadása


Nem tudom, hogy délután mennyien követték a bénázásomat a blogban, utólag kiderült, hogy nem én vagyok a tudatlan, hanem a WordPress nem enged meg bizonyos dolgokat, mivel ingyenesen használom. Nevezetesen a bannercsere. Kitettem oldalra a társoldalak modult, amit hamarosan le is szedek, mert nem sok értelme van az ottlétének. Röviden a történet: Bannercserét szerettem volna a 3DS Hungary főszerkesztőjével, de sehogy nem akart összejönni, mert hiába tűnt egyértelműnek minden, csináltam minden úgy, ahogy kell, a wp mindig átszerkesztette a linket, amikor el akartam menteni. Ennek ellenére meghagyta az általa készített blog bannerét a főoldalon, amit köszönök szépen. 🙂 Szerintem egész jót csinált:

Mario Yoshival a hátán elindul, csak most nem Hercegnő van rabul ejtve, hanem Okui-san. Visszatérve a történetre, aztán elkezdtem mesélni a Nintendós vágyaimról, ami gyakorlatilag évek óta ugyanaz: Egy nagy Nintendós társaságot összefogni, és tovább terjeszteni a Nintendo hírnevét, hamár az illetéseket nem ügyködnek ezen. Megmutattam neki a még 2006-ban útjára indult Mariós oldalt, és valahogy elgondolkodtam, hogy az az oldal ma is nagyszerű lenne álmaim megvalósításához, így durván 3 év után leporoltam az oldalt, és úgy döntöttem, hogy fokozatosan update-elem. Az oldal: Magyar Super Mario Fan Club Az aktuális infókat tudnám is frissíteni, és kapott is Fantos által új fejlécet, de vajon milyen újdonságok kerüljenek bele? Majd még kigondolom. Ez az oldal régen nagyon jól ment, és nem akarom veszni hagyni, ám van egy nagy kérdés: A mostani lelkesédem hosszútávú lesz? Nagyon remélem. Ha egy idő után nem frissítem, akkor én kérek elnézést, hogy a fellángolásom csak pár napos volt, de mindent megteszek annak érdekében, hogy ne így legyen.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Super Mario
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Antikvár oldal 2. kiadása bejegyzéshez

  1. Friedmann Tamas szerint:

    Szerintem jó ötlet.
    Ahol mostanában nagyon jó a közösség, az a gamer365 wiigadó fóruma, csak hát az “CSAK” egy fórum, nem egy komplett weboldal.

    • supermario4ever szerint:

      Én is jó közösségnek tartom a Gamer365 Wiigadóját, sok jó fej van ott, nagyon jó beszélgetések vannak, de ott sincs mindenki. És tényleg egy komplett weboldal kéne. Örülök, hogy tetszik az ötlet. Már most van egy jónéhány ötletem mivel fogom újítani a Mariós oldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s