Menő Nintendo eShop


Mivel a Wiis Virtual Console-t is szerettem használni, így a 3DS-es eShop is komolyan érdekel, bár még nincs rajta sok jó játék. De szerintem ezt sokkal komolyabban tervezik használni, mert már most van néhány újítása a Wii Shop Channel-hez képest. Eddig ha bankkártyán keresztül akartunk pénzt feltölteni az eShop-ba, akkor 10, 20, 30 fontot tölthettünk fel. Ám a legújabb frissítésnek köszönhetően elég már csak a magának a játéknak az összegét feltölteni! Ehhez rá kell menni az adott játékra, és “Add funds” alatt csak az adott összeget kell feltölteni, amennyibe kerül a játék. Ezt nagyon jó dolognak tartom, mert így elég lenne csak kb. 1.300 forint ahhoz, hogy letöltsük a Super Mario Land-et, ami £3.60. Ennek örülök, számíthat rám a Nintendo. ;)

És még egy nagy újításról tudok, amit 2012-ben tervez megvalósítani a Nintendo. Nemcsak az eShop-ról tölthetunk le játékot, hanem lesz egy külön weblap, ahol szintén megvásárolhatjuk a játékokat. Ekkor kapunk egy QR-kódot, melyet a 3DS kamerával le kell fényképezni, így tölthetjük le a játékot a 3DS-ünkre. Ez is jónak hangzik, kíváncsi leszek, mikor valósul meg.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Nintendo
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s