Alkoholizáló Nintendo karakterek


Még én magam sem hiszem el, hogy még mindig ennyire él bennem a lelkesedés, és lázasan építem tartalmilag a Mariós oldalt. Nemrég megcsináltam a Super Mario Kart leírását. A leírások egyik fő forrása a Mario Wiki itt minden játékról részletes ismertető van. Többek között érdekességek is, és a Super Mario Kart kapcsán valami olyan érdekes információt olvastam, amit nem akartam elhinni. Miszerint a japán Super Mario Kart-ban ha Bowserrel és Hercegnővel vagyunk, és első helyezést érünk el a bajnokságban, akkor ugye van az ünnepség, mely keretén belül átadják a trófeákat, és amikor elsők vagyunk, akkor kapunk egy pezsgőt, és a Mario Wiki szerint, ha a japán Super Mario Kart-ban Bowser és Hercegnő beleisznak a pezsgősüvegbe. Hát ennek azonnal utána kellett járnom. Kristóf barátom sokat játszik emulátoron Nintendo játékokkal, megkértem, hogy nézze már meg, hogy ez tényleg igaz-e. És képpel igazolta, hogy igen:

Én eddig nagyon elnéző voltam a japánokkal, de erre már én is azt mondom, hogy elborult az elméjük! :D Hogy engedhette ezt meg Miyamoto mester? Még szerencse, hogy a Nintendo of America ezt kicenzúrázta, nehogy a gyerekek is felöntsenek a garatra. Na, ebben az esetben meg tudom érteni az aggodalmakat!

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Mario Kart
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s