Az első 3DS Virtual Console játékom


Annyira belelkesedtem a Super Mario Land 2: 6 Golden Coins leírásának írásába, hogy úgy döntöttem, leszedem 3DS-re. Nagy lehetőségeket láttam a játékban, és nem ért csalódás. Igazából nem hittem volna, hogy egyszerű Game Boy játék is lehet nagyon jó, és lám, mégis! A zene rendkívül hangulatos, a grafika meg GB-hez képest nagyon jó, az egész játékmenet nagyon élvezetes. Könnyű játék, a főellenségeket könnyű legyőzni, és rövid. Olyannyira, hogy 2 és fél óra alatt sikerült megszereznem a hat aranyérmét, tehát sikerült megcsinálni mind a hat zónát. És jött a főellenség Wario. Hát itt már váratlanul nehéz lett a játék, nem könnyű a kastély. De annyira élvezem a játékot, hogy már 20× meghaltam a kastélyban, de egyáltalán nem idegesített fel, hanem azon voltam, hogy gyerünk, tovább kell csinálni, mert menni fog! Teljesen magával ragadott a játék, csak ajánlani tudom azoknak, akiknek még nincs meg, és mivel nem nehéz, én ezt a játékot ajánlanám azoknak, akik szeretnének megismerkedni a Mario játékokkal.

Egyébként a 3DS-nek egyedi Virtual Console menüje van. Itt lehet amolyan “restore point”-ot csinálni, ez több okból is jó. Egyrészt, mert a GB játékok döntő többsége nem ment, és beállíthatjuk, hogy ha visszatérünk a játékba, innen folytassuk. Másrészt bebiztosíthatjuk magunkat. Ha egy helyen nagyon jól megy a játék, és sok életet össze tudunk gyűjteni, akkor oda érdemes egy restore point-ot beállítani, mert ha végleg meghalunk, és úgy kéne kezdeni a játékot, akkor csak benyomjuk, és onnan folytatjuk. Ez a Super Mario Land 2-nél meg külön hasznos, mert ha elveszítjük az összes életet, akkor az arany érméket is újra meg kell szerezni. Ami olyan téren nem nagy gond, hogy a pályákat már nem kell még egyszer bejárni, csak a főellenségeket megölni, de azzal is időt spórolunk.

Úgyhogy nagyon megszerettem ezt a játékot, és amint lesz anyagi lehetőségem, beszerzem a játékot Game Boyon, és akkor beizzítom a régi Game Boyomat, teszek bele 4 elemet, és a régi hangulatban fogom végigjátszani!

És ha már Mario, akkor Mario Kart 7 is. Tegnap megcsináltam 50cc-n mindegyik bajnokságot 3 csillagosra. Nagyon jó alap, azt hiszem, hogy most már kijelenthetem magamról, hogy elértem egy szintet a játékban.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Mario Kart, Super Mario Land 2: Six Golden Coins
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Régi kincsek gyülekezőhelye « supermario4ever blog

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s