Mario szerelmes üzenete


Tegnap volt Valentin nap, és bár én egyáltalán nem ünneplem, mert nincs (még) kivel, de azt gondolom, hogy minden Mario rajongónak így kéne szerelmet vallani a párjának:

Egyébként nekem nincs problémám az Amerikából átvett ünnepekkel, ha a valódi mivoltában ünnepeljük meg, és úgy, ahogy a média veri belénk. Mert az szép, hogy legyen egy nap, amikor eszünkbe jut, hogy van szerelmünk, örülünk neki, és ennek jegyében együtt töltjük vele az adott napot. De nekem egyébként eszembe nem jutott volna, hogy tegnap volt ez a nap, ha nem hallom a TV-ből, és a rádióból, hogy mit ünneplünk.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Super Mario
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s