Visszatransfer megtörtént


Ambassador játékok a 3DS-emen.

Ma visszakaptam a sráctól a 3DS-ét, hogy visszatransfereljem a saját 3DS-embe az adataimat. Meg is csináltam, amint megláttam a Pikmineket, mondtam is: Na skacok! Munkára fel! Kb. 40 perc alatt csinálta meg, addig futottam Wii Fit Plus-on. És sikerült, átjött minden játék, úgyhogy az én 3DS-em is Ambassadoros lett. És minden adatomat sértetlenül visszakaptam. Utána kíváncsiságból megnéztem, hogy a másik 3DS-en le lehet-e tölteni a 20 játékot, és lám, teljesen üres. De ez várható is volt, hiszen az eShop accountot is átvitte.

MAT tagsági kártya

Ma megkaptam a MAT tagsági kártyámat, úgyhogy teljes jogú tag lettem. Mindenképpen szeretném segíteni a munkájukat, vannak is terveim, remélem, hasznukra válok majd.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Nintendo
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s