Nintendo of Hungary petíció


Tegye fel a kezét, aki elégedett a Nintendo Magyarország munkásságával! *alaposan körbenéz* Senki? Nem csoda. *Még jobban körbenéz* Azért ennyire nem kell búskomor arcot vágni a nevük hallatán, pláne nem kínunkban röhögni. Sokkal inkább javaslom, hogy ragadjuk meg a kínálkozó lehetőséget, és mutassuk meg, hogy igenis igényt tartunk egy igazi magyar Nintendós közösségre:

http://www.peticiok.com/nintendo

Minél többen írjuk alá, annál nagyobb esély van arra, hogy a Nintendo Magyarország belátja, hogy sokkal jobban meg tudna élni, ha nemcsak arra a kevés vevőre összpontosítanának, akinek mindegy, hogy mennyibe kerül egy-egy konzol, kiegészítő, vagy játék, hanem reklámokkal, akciókkal minél több embernek mutatnák meg, hogy mennyire jó dolog a Nintendo!

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Nintendo
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s