Okui Masami póló


kb. 2 hete rendeltem pólót bagszinál:

Nekem nagyon tetszik az új album promóképe, és el is képzeltem, hogy állna rajtam. Ami nagyon jó, hogy nem vasalva van a kép, hanem konkrétan szitanyomással készült, tehát nem kopik el. És tényleg nem lehet kitapintani domborulatot, ahogy egy vasalt pólónál, úgyhogy tartós lesz. A Királypólónál készült, de érdemes megnézni a Bagszipoke pólónézegetőjét, mert rengeteg minta van, elsősorban Pokémonos, Nintendós, animés. Egy db. 3000 forint, de kettőt fizet hármat kap akció van, csak a harmadiknak fehérnek kell lenni. Én nem is tudom, hogy egyáltalán van-e még olcsóbb hely, ahol pólót készítenek. Mert ugye másfél éve csináltattam magamnak a Hakonénél Suarás pólót. De ez még vasalva, és ezt akkor, a 2010-es őszi MondoConra vettem fel, és utána még egyszer… Ha azt akarom, hogy sokáig megmaradjon, muszáj vagyok dísztárgyként használni, mivel ez vasalva van.

Új értékelési irányelvet találtam ki a tesztekhez: Kihívás. Ez a nagyon régi (’90-es évek első felében) 576 KByte-okban volt benne. Akkoriban nem értettem, hogy pontosan mit akarnak vele értékelni, én irányításra gondoltam. Én egy eléggé komplex elv szerint értékelek: Akkor kaphat maximális 10 pontot, ha úgy nehéz, hogy inspirál, hogy csináld meg. Tehát, végülis játékélmény. Ha egy játék könnyű, akkor nem marad meg, csak félreteszed, tehát az azért nem jó. Ha pedig túlságosan nehéz, és már frusztráló, akkor meg azért nem kap magas pontszámot, hiszen akkor már nem is akkora élmény továbbjutni, a iszonyú nagy idegeskedés árán jutsz tovább.

Ja, és 8:15-ig még 25 éves vagyok.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Masami Okui, Suara
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s