Okui Masami trance dalok


2011. július 27-én az I’ve Sound megjelentetett két új trance albumot: Tribal Link-L, és Tribal Link-R. Ezeken elvileg anime dalok vannak trance stílusban feldolgozva, de egyet sem hallottam még ezek közül. Okui Masami is énekel mindkettőn egy-egy dalt:

Nem tudok ezekről a dalokról, de most néztem utána, az Abyss valami Last Order (13 cm) anime opening dala, KOTOKO előadásában, az Automaton pedig Shimamiya Eiko énekelte fel, Shinsetsu Ryouki no Ori anime opening dala. Nem is hallottam még ezekről az animékről, de egyébként Okui Masami megint bebizonyította, hogy mennyire univerzális tehetség, nagyon jól elénekelte mindkét dalt. Szerelmes dalszövegek vannak, és mindkettőben nagy fájdalmat érzek, ilyenek után: “Itami wo kanjite” vagy “Anata ni wa senjou ga mieru”, és Okui Masami is hitelesen adja elő, és ezért is nem nagyon szeretem hallgatni ezeket a dalokat, mert azonosulni tudok vele érzelmileg, és teljesen magával ragad a két dal. Egyébként mind a két album felkerült az Oricon chartra, de iszonyú szerény helyezést értek el: Az Tribal Link-L a 208. helyet érte el 539-es összeladással, míg a Tribal Link-R a 206. helyet érte el 543-as eladással. Mind a két album 1-1 hétig volt listán. Ja, és egyébként a két dal linkje alatt letölteni őket 320 kbps mp3-ban.

És tegnaptól előrendelhető az új Okui Masami album!!! Tudtam, hogy nem hiába van a Lantis logó az oldalán, tényleg a Lantis adja ki az új albumát. Máris vizionálom a sokkal jobb eladási adatokat! ^_^ Abban semmi kétségem nincs, hogy imádni fogom a dalokat, hiszen 15 nagyszerű album után miért lenne más az új? Love Axel lesz az album címe, és ezeken a linkeken rendelhető elő:

Miután a Lantisnak szokása oly módon is megkülönböztetni a két különböző kiadású albumokat, hogy más borítóval látja el őket, ezért biztos, hogy a Limited Edition scannek lesznek elérhetők. De abban nagyon reménykedek, hogy a dalok listájában nem lesz semmi különbség. A DVD fogja tartalmazni a Birth Live 2012 koncertet, és a Real Starter (vadonatúj dal) videoklipjét. Már alig várom, hogy láthassam! ^_^

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Masami Okui
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s