Okui Masami – Real Starter videoklip


Vártam, hogy mikor ismerhetem meg az új Okui Masami dalt, amiből készül a videoklip, és fent lesz a Limited Edition DVD-n. Ma feltette a Lantis a rövidített videoklipet:

Minden aggodalmam elszállt! Volt egy kis félelmem affelől, hogy hát új kiadó, új producer, biztos átformálja majd a zenei ízlését, és boldogan látom, hogy maradt a régi! ^_^ Ahogy szeretem. Egyébként Faylan producere menedzseli a munkáját, örülök, hogy szabad teret adott az énekesnőnek. Hát igen, aki 15 albumot már elkészített, annak azért jobban engedik, hogy saját maga írjon olyan dalokat, amilyeneket igazán szeret. Úgyhogy az előrendelés 100% nálam.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Masami Okui
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s