Találkozás ismert emberekkel


Amióta Pesten vagyok, azóta ugyan ritkán, de néha összefutok ismert emberekkel. Totál meglepett, hogy tegnap kettővel is. A Lónyay utcánál Koltai Róberttel, míg az Erkel utcánál Somával. Egymástól függetlenül, ilyen pár perces különbséggel. Soma után már vártam, hogy ki lesz a harmadik. 😀

Egyébként bele is gondoltam abba, hogy én nem mernék utcán leszólítani ismert embereket. Mert bár mind a kettejüket szeretem, és tisztelem a munkásságuk miatt, de nem is csak gyávaság miatt nem merném leszólítani őket, hanem azért sem, mert csak úgy leszólítani őket, amikor csinálnak valamit, és kizökkenteni őket, az nekem valahogy… legalábbis ha én ismert lennék, nem biztos, hogy örülnék neki.

Egyébként eddig Nagy Ferót, Gombos Edinát, és Héder Barnát láttam élőben.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: offpost | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. bagszi szerint:

    Én csak somát. Ott kajált a Westendben miközben Pokétaliztunk. x)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s