Díjnyertes dalmata


A Nintendogs & Cats-ben az egyik versenyben sikerült megnyerni a legmagasabb szintet. Minden versenyben öt kupa van, a legmagasabb a Nintendogs Cup, aki ezt megnyeri, az megkapja az aranyérmét. Ez sikerült tegnapelőtt, a Lure Coursing versenyben. Ez az a verseny, ahol egy ilyen többszáz méteres zsineg végére van akasztva valami papírmadár, vagy műanyag banán, és ezt húzva kell kutyánkat a cél felé terelgetni. Figyelni kell a kutyánkat, mert túl gyorsan húzzuk, akkor megáll, ha pedig lassan, akkor a kutya utánaugrik, és ha elkapja, mire kiszabadítjuk onnan, elmegy vele pár másodperc. Érdemes gyakorolni, minél többet edzünk, kutyánk annál gyorsabb. A végére már annyira gyors volt a kutyám, hogy már én nem tudtam elég gyorsan forgatni az orsót. Ennek eredményeképp ultimate victory-t értünk el, és £500 mellett aranyérmét kaptunk. Rajtahagyom a nyakán, nagyon aranyos vele. ^^ Meg hát a büszkeség.

Egyébként nagyon érintőképernyő-gyilkos a Nintendogs + Cats, hiába tompa a Stylus vége, ugyanúgy karcolja az érintőképernyőt. Érdekes, mert nekem sem a Nintendo DS, se a DS Lite,se a DSi XL esetében nem volt probléma az érintőképernyő karca, olyanok, mintha újak lennének, pedig azokban is voltak olyan játékok, ahol aktívan kellett használni a Stylust.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: NintenDogs + Cats
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s