E3 2012 Nintendo


Most itt vagyok bagszinál, összegyűjtünk négyen: én, zsida, bagszi, és Light Lugia. Most néztük meg a E3 2012 Nintendo prezencáióját. Megmondom őszintén, engem lázba hozott a Wii U, ez megint valami újszerű játékélmény lesz, amire sokáig fogunk emlékezni.

Írnoknak nem mennék el. -_- Én írtam a 3DS Hungary-re is a hírt párhuzamosan, ahogy ment az adás, és bagszinak kellett többször ismételni, hogy mi hangzott el. De az egyik leggázabb az volt, amikor Miyamoto beszélt japánul, és a tolmács mellette angolul, és ugyanakkora hangerőben hallatszott, és akkor vedd ki, hogy miről van szó. Amúgy nekem személy szerint tetszett az E3. Ha nem haragszotok, nem írom le még egyszer, be boldogan bemásolom a 3DS Hungary-ről, hogy mit írtam:

Kezdődik az E3 2012 Nintendo, folyamatosan frissülő hírben értesülhettek az új bejelentésekről.

18:02 – Miyamoto Pikminekkel vonul be a terembe. Úgy tűnik, lesz Pikmin 3.

18:04 – Bemutatják, hogy néz ki a Wii U controller. Ígéretes külső. A Pikmin 3 Wii U nyitócím lesz. Több technikai korlát miatt nem lehetett GameCube-on tökéletes a játék, ezt Wii U-n korrigálják. Újfajta Pikminek lesznek, melyekkel kemény tárgyakat lehet széttörni. A Wii U kijelzőjén mindig lehet látni a térképet, hogy épp merre járunk. Kisképernyőn vissza lehet nézni, hogy mit játszottál eddig. Négy vezető közül lehet választani.

Valaki kapcsolja ki Miyamoto mikrofonját. Nagyon nehéz érteni az angol fordítást.

18:11 – Bejött Reggie, aki úgy érzi magát, mint egy lila Pikmin. 23 Wii U címet fognak bejelenteni. Mit nekünk PS Vita nyitókínálat… Wii U közösségi applikáció: Miiverse. A Wii U nemcsak játékkonzol, hanem univerzális és szociális konzol, de ezt eddig is tudtuk. A Wii U 2 Wii U controllert támogat… Back to the SNES era. A kijelző érintőképernyő. Stylus és ujjérzékeny. Mozgásérzékelő, és rázásérzékeny a controller. Kamera és videochat-re is alkalmas.

18:19 – Bemutatják a Wii U kezdőképernyőjét. Olyan, mintha egy utca lenne, az üzeneteket tárolja, amik az ismerős Miik láthatnak, és ők is hagyhatnak üzenetet, és kézzel is lehet írni az adott játékhoz.

18:20 – New Super Mario Bros. U – Újra repülhetünk! ^_^ De nem Racoon, hanem mókus kosztümmel. Mini-Yoshik! Négyen tudnak Wiimote-tal játszani, és egyvalaki teszi le a Wii U pad segítségével a blockokat. A Single játékokban is lehet üzenetet hagyni, és megnézhetjük, hogy barátok milyen üzenetet hagytak nekünk játék alatt.

18:26 – Szerverhiba miatt akad az élő közvetítés. A Batman végülis mindenkit érdekel. Pár perc múlva helyreáll a közvetítés. A Warner Bros. bemutaója, most ők mutatnak be egy néhány játékot, az egyik a Batman, a másik Scribble Nauts.

18:31 – Újabb Wii U címek kerülnek bemutatásra: Mass Effect 3, Tank! Tank! Tank!, Tekken Tag Tournament, Ninja Gaiden 3, Aliens: Colonial Mariness.

18:33 – Lesz Wii Fit U! ^_^ Lehet megint edzeni. Ha a Wii U controllert a Balance Board elé teszed le, akkor felülnézetből is láthatod a controlleren az eseményeket. A Controlleren lesznek az instrukciók, a TV-n pedig egy természetfilm megy.

18:37 – Karaoke program! Személyes kedvenc lesz! ^^ A táblakijelzőn láthatjuk a szöveget, és érzékeli a táncot is. A Sing még csak munkacím.

18:40 – Fókuszba kerül a Nintendo 3DS. Külön lesz a 3DS konferencia csütörtök hajnalban. Letölthető New Super Mario Bros. 2. Minden az aranyról szól. Arany Marióvá is lehet változni. És megint lehet repülni! MEGJELENÉS: 2012. augusztus 19.

18:41 – PAPER MARIO: STICKER STAR Matricákat kell gyűjteni úgy, hogy a háttérről téped le őket, és ezeket tudod a harcokohoz felhasználni.

18:43 – Luigi’s Mansion: Dark Moon Újfajta rejtvények és nehezebb szellemírtási akciók. 3D-ben nagyon ijesztő lesz. Még idén karácsonyra megjön.

18:45 – Néhány 3rd party 3DS cím: Castlevania, Epic Mickey, Scribblenauts, Kingdom Hearts 3D.

18:49 – Ubisoft. Just Dance 4… Minden gamer szükségletünket kielégíti. -_- Négyen tudnak táncolni egyszerre. Játék közben lehet változtatni a ruhákat, és a táncstílusokat. A tánc végén be kell állni egy adott pózba, és úgy kell maradni, amíg el nem tűnik az adott karaktert.

18:54 – Zombis játék: Zombi U. A táblacontroller kijelzője scannerként működik. Nagyon jól kihasználja a Wii U adottságait.

18:55 – Tartsd magad elé a controllert, és zombivá változtat a játék! További UbiSoft Wii U játékok: Assassin’s Creed III, Rabbids Land, Your Shape, Rayman, Sport Connection, Marvel Avengers.

18:57 – Welcome to Nintendo Land. Virtuális vidámpark! Az összes régi Nintendo játék összejön egy vidámparkban. Olyan lesz, mint a Disney Land. Wii U producere. KAPCSOLJÁK KI A JAPÁN MIKROFONJÁT!!! Megint tolmáccsal megy a japán szöveg párhuzamosan. -_- 12 féle attrakció lesz a Nintendo Land-ben. Legend of Zelda: Battle Quest, Luigi’s Ghost Mansion. A Team Park játék összeköti a Miiverse-szel, így a világ minden tájáról jelennek meg Miik. Szellemjárta házban mindig van valami mögötted, amikor játszol a Luigi’s Ghost Mansion-nel. Négy Wiimote-os játékos van, és őket üldözni szellemként a táblacontrolleres játékos. A szellemet meg lehet világítani, és akkor elmenekül, de természetesen ő is el tudja kapni a játékosokat. A Nintendo rájött a játékosok szeretik a Luigi’s Mansion-t. Így nemcsak 3DS-ben jelenik meg újra, hanem Wii U-n is. Végül egy Nintendo Land trailer. Szemrontó színek… Amúgy aranyos, de félő, hogy ez már túlságosan gyerekes lesz. A Nintendo Land nyitócím lesz.

19:09 – Összegzés. Mindenről bővebben olvashattok az e3.nintendo.com oldalon. Egy Nintendo Land trailerrel búcsúzik az E3 2012 Nintendo.

Ezt a Nintendo Land-et nagyon  le akarják nyomni a torkunkon. Szerintem aranyos lesz, én vevő vagyok rá, de a 3DS Hungary-sek hurrognak, hogy dedós cím, ez kell nekünk… Én erre még nyitott vagyok. Várjátok ti is nagy izgalommal a Wii U-t.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: E3, Nintendo
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) E3 2012 Nintendo bejegyzéshez

 1. Friedmann Tamas szerint:

  Nekem tetszett a nintendo e3 show-ja.
  Sok jó játék lesz, és a tablet kontroller is jó.
  Nintendo Land, Wii Fit U, nekem tetszettek.
  Mindenki sír a gamer365-ön, ign-en, Zeldát, Metroidot várva, de hát előbb-utóbb azok is jönni fognak, nyilván nem launchkor jön minden.
  Én biztos fogok venni, csak előbb bepótlok sok wii-s játékot.

  • supermario4ever szerint:

   Én beleszerettem a Wii Fit U-ba. Ha nem is első napos vétel, de biztosan meg fogo venni, és addig nem fogom abbahagyni a használatát, amíg le nem fogyok 40 kilóra! 😀 Na jó, túlzok, de nagyon bejött nekem. Sok jó játék lesz, engem nagyon lázba hozott a Wii U.

 2. Friedmann Tamas szerint:

  Engem is.
  Főleg, mert nincs se DS-em, se 3DS-em úgyhogy ez a két képernyős élmény nekem új lesz. De nagyon sok jó ötletet lehet kihozni belőle, pl a game paden jelenik meg az inventory, vagy a térkép, miközben a tv-n megy a játék fő képernyője. Na, most már csak a launch-ot kell megvárni, meg az első teszteket. Ami sajnos még fél év….

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s