Word segítség kérés


Mindent megpróbáltam mielőtt feladtam volna, de egyszerűen semmilyen megoldást nem tudok a problémára, még a 2007-es Word kézikönyvben sem találtam meg a választ a kérdésemre. Két problémám lenne:

 1. Hogyan lehet az automatikus formázást megszüntetni? Az idegbaj kerülgetett, amikor írtam, hogy 1. és azt sorszámnévnek látta, és máris odébb ugrott. Valóban sorszám lenne az, de nem akarom, hogy előre ugorjon. Mit tehetek ellene?
 2. Lehetéges-e, hogy a fejlécben levő szöveget időnként egyénileg megváltoztatni? És ne minden egyes oldalra kerüljön ki, hanem ahol lehet, ott ne legyen. Ezeket lehet manuálisan állítani?

Előre is köszönöm a segítséget. :)

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: offpost
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) Word segítség kérés bejegyzéshez

 1. tukeinon szerint:

  Igazabol szerintem egyiket se lehet. Minden megtalalt autoformazasra vonatkozo dolgot ki szoktam kapcsolni es az 1. akkor is benne szokott maradni. Csak a visszavonas segit rajta, ami az utolso automatikus formazast visszaszedi. A 2… Na most a fejleceknek pont az a lenyege, hogy minden oldalon azonos. Szoval az sem lehet kulonbozo. Az egyeduli kulonbozoseg az az, hogy az 1. oldalra nem kotelezo kirakni, illetve az oldalszam makro, ami ertelemszeruen minden oldalon mas. Azokon kivul nem lehet szerintem. :(

 2. tukeinon szerint:

  Oke, 2.-kat lehet, de korulmenyesen: http://kb.iu.edu/data/aiav.html
  Tehat szekciokra kell bontani elore a doksit, utana szekcionkent adhatsz meg kulonbozot. Jo tudni…

 3. tukeinon szerint:

  Az 1.-re irjak ezt: http://office.microsoft.com/en-us/word-help/turn-on-or-off-automatic-bullets-or-numbering-HA010065016.aspx
  Megmondom oszinten, nekem ez meg sosem segitett, de hatha a te verziodban mukodik.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s