Word segítség kérés


Mindent megpróbáltam mielőtt feladtam volna, de egyszerűen semmilyen megoldást nem tudok a problémára, még a 2007-es Word kézikönyvben sem találtam meg a választ a kérdésemre. Két problémám lenne:

  1. Hogyan lehet az automatikus formázást megszüntetni? Az idegbaj kerülgetett, amikor írtam, hogy 1. és azt sorszámnévnek látta, és máris odébb ugrott. Valóban sorszám lenne az, de nem akarom, hogy előre ugorjon. Mit tehetek ellene?
  2. Lehetéges-e, hogy a fejlécben levő szöveget időnként egyénileg megváltoztatni? És ne minden egyes oldalra kerüljön ki, hanem ahol lehet, ott ne legyen. Ezeket lehet manuálisan állítani?

Előre is köszönöm a segítséget. :)

4 thoughts on “Word segítség kérés

  1. Igazabol szerintem egyiket se lehet. Minden megtalalt autoformazasra vonatkozo dolgot ki szoktam kapcsolni es az 1. akkor is benne szokott maradni. Csak a visszavonas segit rajta, ami az utolso automatikus formazast visszaszedi. A 2… Na most a fejleceknek pont az a lenyege, hogy minden oldalon azonos. Szoval az sem lehet kulonbozo. Az egyeduli kulonbozoseg az az, hogy az 1. oldalra nem kotelezo kirakni, illetve az oldalszam makro, ami ertelemszeruen minden oldalon mas. Azokon kivul nem lehet szerintem. :(

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s