40000


Ma felnézek a blogra, és mit látok? Pont 40.000 látogató volt! Nagyon boldog vagyok, köszönöm szépen! ^_^

Ennek örömére megírom az egyik 12 éves kori elméletemet, melyről ma kiderült, hogy nagyon nincs úgy. Én végig azt hittem, hogy az ivory a fekete. Annak kapcsán merült ez fel, hogy itt volt ma bagszi, és vett egy zsemleszínű, és a fekete színű Labrador kutyát tenyésztés céljából. Már önmagában az poén volt, hogy arra kért, hogy maradjak csendben miközben elnevezi a kutyáját. Tőlem ilyet kérni… Na szóval, egyszer csak azt hallom, hogy “ivory”. Én kérdezem, hogy  fekete kutyádnak adod ezt a nevet? Nem mondja, a világosnak. De hát az ivory az fekete. És akkor mondja, hogy az elefántcsont színű. Igen, tudom, pont azért. De az elefántcsont az világos. Na igen. Valamikor 12 éves korom környékén ismertem meg a híres Ebony & Ivory című dalt, és már akkor is érdekelt, hogy melyik-melyik, bár tudtam, hogy miről szól a dal. Na a lényeg az, hogy amikor megláttam, hogy az Ivory az elefántcsont, akkor lazán azt hittem, hogy az a fekete, mert: elefántcsont -> Elefántcsontpart -> Afrika -> Fekete. És akkor mondjátok, hogy nem jogos, hiszen Elefántcsontpart Afrikában van. És én békében éltem azzal a tudattal, hogy az Ivory a fekete, az Ebony pedig a fehér. És akkor nézzük meg, hogy mi az az Ebony. Ébenfa, ami sötét színű. Hát ez nagy zuhanás volt.

Egész jó volt egyébként, kipróbálta a Super Tennis-t. Jó nehéz, mi ilyen fej-fej mellett 6-6 után Tie Break-kel 7-5-re nyertem. És akkor nézem hírlevélben a Sparos akciós újságot, és látom, hogy zabpehely akciós lesz, és felszólalok, hogy “habpehely 40%-os akcióban lesz”.

Egyáltalán nem vagyok fáradt.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Nintendo
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) 40000 bejegyzéshez

  1. Nem szoktam ilyet mondani, de Attila, ez fájdalmas volt még részedről is. Ez a logika…
    Így érzem most magam? ^^’

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s