Átszökött kutya


Ezt a 38°C-os hőséget csak úgy lehet elviselni, ha nyitva van minden, hogy járjon a levegő. Szerencse, hogy az előtér rácsozva van, így a bejárati ajtó is nyitva van, így sokkal kellemesebb a légkör.

Nemrég gyanútlanul kimentem a szobából, és látom, hogy valami mozog, azt hittem megáll a szívem. Egy Yorkshire Terrier tévedt be a lakásunkba. ^^’ Szegény annyira meg volt ijedve, hogy nem talált haza, megsimogattam, becézgettem, ő meg hozzám bújt. Annyira aranyos volt. ^^ Nemsokára jelentkezett a szomszéd, a kutyájáért, visszakapta. Én is szeretnék egy kiskutyát, annyira jó érzés élőben simogatni egy kutyát!

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: magamról
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s