Scott Pilgrim akció


A Libriben akcióban van a Scott Pilgrim képregénysorozat. Az első három kötet 490 forint, míg a 4-6. kötetek 990 forintba kerülnek. Meg is vettem a második kötetet. :) Ajánlom mindenkinek, mert az első kötet nagyon lekötötte a figyelmemet, és a második is nagyon jó. Az akció szeptember 30-ig tart, így bőven lesz idő megvenni a hiányzó 4 kötetet.

Mégiscsak meg tudtam rendelni online a DIGI szolgáltatást. Rájöttem, hogy nem sorrendben vannak a kerületek, ezért nem találtam meg a XVIII. és a XX. kerület között a XIX. kerületet. Várom a szerelő hívását, remélem még péntek előtt meg tudja nekem csinálni, mert hazamegyek a hosszú hétvégére. Nem nézek sokat TV-t, de mégis szükségem van rá, mert bizonyos TV műsorok hangulatot adnak, mindemellett nagyon sajnálom, hogy lemaradtam az Olimpiáról. :(

Az egyik szomszédnak van két macskája. Viszont a szomszéd keveset van itthon, ezért többször jártak át hozzám ennivalóért. Eddig nem adtam nekik, mert nem akartam, hogy ideszokjanak, de ma mégis adtam nekik zöldbabfőzeléket. Nagyon éhesek lehettek, jó sokat ettek. ^^’ Nagyon aranyosak, szívesen venném gondját az egyiknek.

4 thoughts on “Scott Pilgrim akció

    • Hát tényleg sok érte 1990 forint. Nekem az volt a szerencsém, hogy sokáig nem figyeltem rá, mert egyrészt nem tetszett a rajz, másrészt meg sokkal inkább trendinek gondoltam, mint minőségnek. És aztán tavaly valamikor megtaláltam az első kötetet akciósan, megvettem, és nagyon tetszett. Most tényleg szerencsés vagyok, hogy így meg tudom venni. :)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s