Lezárt account


Az utóbbi időkben többször kaptam a MediaFire-től üzenetet, hogy töröltek egy-egy letöltést, mert sérti a felhasználási feltételeiket. Nemrég megpróbáltam belépni a profilomba, de nem tudtam, mert lezárták. Gondolom, ez végleges. Azt nem tudom, hogy kit zavart, az egyetlen jogos ok, ami miatt bejelenthette, az a szerzői jogok védelme. Engem olyan értelemben nem foglalkoztat, hogy most csinálok egy másik profilt, és megmutatom, hogy senki nem állhat az utamba, csak egy jó módszernek tartottam, hogy emígyen is népszerűsítsem a japán zenéket, és olyan ritkaságokat is feltegyek, melyeket nehéz megtalálni. De mindegy, a letöltős postokat egyelőre magánjellegűvé tettem, és majd később átalakítom, és simán album / kislemez profilokat csinálok. Marad a népszerűsítésnek ezen oldala.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Letöltés, magamról | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Lezárt account bejegyzéshez

  1. bagszi szerint:

    írj bele nehezen felismerhető karaktereket. Nálam is volt aki bejelentett 1-1 fájlt, hogy szerzői jogokat sért és töröljem. Leszedtem, átneveztem ilyen F1L3N@m3 szerűre és azóta semmi baja.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s