Mégis lehetséges?


Most jutott eszembe, hogy nekem van egy DIGI TV-s TV kábelem, és eszembe is jutott, hogy ennek van olyan csatlakozója, ami a videónak is, és hogy ezt rákötve, vajon tudnám-e fogni a video csatornáját? Mert ha igen, akkor be tudnám digitalizálni a Família Kft részeit, amikről most írok. Egy próbát megér, bár ha a programja csak digitálisan keres, akkor aligha lehetséges.

UPDATE: Kipróbáltam, és sajnos nem lehetséges, mivel csak a digitális csatornák között keres. Pedig nagyon jó lett volna, többmindent is bedigitalizáltam volna, amiket szeretném, ha örökre meglenne. Bár a videokazetta minőségére sem lehet panasz, hiszen több, mint 15 éves kazetták a mai napig nézhetőek.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Família Kft.
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s