Megnyitás


Ti itt mind megnyitási díjak vagytok. Hát ilyenről még életemben nem hallottam. -_- Voltam ma az Europark-ban nyomtatni, az InterSpar-ral szemben van egy Go Print nevezetű “nyomda”, vagy nem tudom micsoda. Egy oldalt 25 forintért nyomtatnak, már ez sem olcsó, de nem értettem, miért 150 forint 2 oldal nyomtatás. A nő hátramutatott az árlistára, hogy van +100 forintért megnyitási díj. Vírusellenőrzés, futtatás, stb. stb. Hát mondom jó… De ide sem jövök többet.

Egyébként önéletrajzot nyomtattam ki, bombázom most már a “normál” munkahelyeket, teljes állásért, és az egyik helyre személyesen kellett beadni az önéletrajzot. Legyen, ez a legkevesebb.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: magamról
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

8 hozzászólás a(z) Megnyitás bejegyzéshez

 1. elyonsan szerint:

  Ez semmi,nekem egyszer 300ft-ért nyomtatták ki szintén az önéletrajzomat….-.-
  Dobtam egy hátast,de nagyon szükségem volt rá. (persze a munkát nem kaptam meg,na mindegy -.-)

  • supermario4ever szerint:

   Hát az se semmi. Az sajnálatos, hogy nem kaptad meg akkor. 😦 Remélem, hogy nekem össze fog jönni.

   • elyonsan szerint:

    Sok sikert,nem olyan könnyű manapság munkához jutni. x_x
    A keletinél találtam egy olcsó nyomtatóst,mostanság ott nyomtattatok. (gondoltam hátha érdekel,Copyguru a neve :D)

   • supermario4ever szerint:

    Köszönöm szépen, majd meg fogom nézni. 🙂 Amúgy tényleg nem könnyű munkát találni, de ez is csak hozzáállás kérdése. Ha hiszel benne, és úgy mész neki, hogy igenis sikerülni fog, akkor az kisugárzik rajtad, és ha ezt látják, akkor már sokkal nagyobb esélyed van.

 2. De ne menjetek a Westend-ben található Go Print-be se, mert ott egyetlen oldal nyomtatása (színes) 700 Ft. ×_× Én ott szegényedtem le.
  Egyébként sok sikert a munkakereséshez. 🙂

 3. Papp Attila szerint:

  Látom Attila te is belefutottál a GoPrint csapdába, mint sokan mások 😀
  Én a CopyClub-nál szoktam nyomtatni a Blahánál. Múltkor voltam ott bagszival megint, 2 sima oldalt, és egyet, ami fél oldalas volt, a lap negyede színes, másik negyede fekete (igen, náluk számít mennyi színeset nyomtatsz, mert annak függvényében változik az ár, nem úgy mint sok helyen, h van rajta pl 1 piros fél centis pont akkor már az egész nyomtatás színes…), és összesen lehúztak 75 Ft-tal x)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s