Ajándékok Japánból


Nagyon szépen köszönöm Tukinak az ajándékokat! ^_^ Örültem nekik. Két Okui Masami kislemez (My Jolly Days, naked mind), Yuuto Suzuki: Garden of Eden Limited Edition kislemez. A Yuuto Suzuki kislemezzel megvan az első olyan japán kiadvány, mely nem került fel az Oricon chartra, amit nem is értek, hogy miért, mert nagyon jó dal mind a kettő, és baromi jó hangja van a srácnak. A Limited Edition egyébként más borítóval jelent meg, és járt mellé egy 40 oldalas képeskönyv. Nagyon poénos képeket csináltak róla. Egyébként a címadó dal felkerült az Okui Masami: Self Satisfaction II albumra, mivel ő a szövegíró. De még azelőtt leszedtem, mert Sleeplesslydia teljesen bele volt zúgva a dalba, és engem is kíváncsivá tett. És tényleg nagyon jó lett, azonnal eldöntöttem, hogy ez kell eredetiben. És most megvan. Kibontva így néz ki:

Yuuto Suzuki: Garden of Eden kislemez tartalma

A betűtípus tetszik, de a fehér háttér kissé egyhangú, mint egy XX. század eleji írás, de a képek nagyon jók. A srác egyébként seiyuu, 18+-os videojátékok (tehát ahol lányokkal mindenféle dolgokat csinálni egy PC játék keretén belül) férfi karaktereinek adja a hangját, meg a Slayers REVOLUTION-ben is helyet kapott egy rész erejéig. Okui Masami adott neki egy esélyt, hogy ír neki dalokat, és próbálja ki magát énekesként. A minőségre nincs is panasz, de egy interjúban mondta, hogy legközelebb csak akkor lesz új kislemez, ha majd híresebb lesz. Egyébként a kislemez 5. dala “Message from Yuto Suzuki”, ahol megköszöni, hogy meghallgattuk a dalokat, és külön hálás azért, ha menőnek is tartottuk, és szeretettel vár mindenkit az élő koncertjére. Aranyos dolog ilyet is kislemezre tenni.

A Super Mario Galaxy 2-ket pedig extraként kaptam, egy rágó van benne, meg két kép:

Nagyon szépen köszönöm Tukinak az ajándékokat! ^_^ Egyébként is jó napom van, mert behívtak holnapra állásinterjúra, de ez feltette az i-re a pontot.

Végül a megújított Okui Masami kislemezgyűjtemény:

Okui Masami kislemezek

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Masami Okui, Super Mario Galaxy 2, Yuuto Suzuki
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s