Működő KaraFun 1.18


Tegnap újratelepítettünk a Windows-t bagszival, és ma megpróbáltam rátenni az 1.18-as KaraFun-t, és működik! ^_^ Vasárnap az aNiwaConon beszéltük Megumival, hogy neki is pont ugyanez a problémája, hogy amikor el akarna indulni az 1.18-as KaraFun, akkor lefagy.

Szerintem nekem most azért működik, mert amikor 1.20-asról vissza akartam váltani 1.18-asra, akkor fagyott le nekem. És szerintem ez azért van, mert amikor leszedtem az 1.20-asat, akkor nem szedett le minden programot a rendszer, és azok blokkolták a régebbi KaraFun-ok elindítását, ugyanis a legújabb letöltésben már csak a Player van benne, az Editor nincs. Különben nem értem, hogy miért baj nekik hogy mi is csinálunk karaokét a saját szórakoztatásunkra, nem hiszem, hogy bárki is pénzért terjesztette volna a saját műveit. De most ennek tökre örülök, mert terv az van. A MondoCon-ra is meg akarok csinálni egy néhányat.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Karaoke
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s