To Aru Majutsu no Index


Most már benne vagyok az animében, a 6. részt néztem meg most, és nagyon bejön. De érdekes, hogy az első rész az ilyen poén-áradat, és utána hirtelen megkomolyodik, majd a 6. részre megint vicces lesz. SPOILER Igen, én is annyira szenvedek emlékezet-kiesésben, mint Touma. És basszus, még én is bevettem. XD Belegondoltam, hogy semmi alapja nem volt, de mégis annyira hitelesen eljátszotta az amnéziást, hogy én is elhittem, és sajnáltam szegény Indexet. Lehet, hogy én is úgy reagáltam volna le, ahogy ő, ha megtudom, hogy poén. ^^’ SPOILER VÉGE De amúgy komoly a történet, sokminden történt már, eddig úgy tűnik, hogy azok, akik ellenégek, talán mégsem azok, aztán ki tudja.

Az opening dal nekem nagyon bejött: Kawada Mami: PSI-missing. Tipikusan az a trance dal, amit szeretek. Utána is jártam, az énekesnőt az I’ve Sound foglalkoztatja, így már érthető. ^^’ Az I’ve Sound a futószalagon gyártja az egyébként igényes techno zenét, hozzájuk tartozik például KOTOKO vagy Shimamiya Eiko is. Az opening dalból egyébként videoklip is készült, nem semmi:

Az anime menőség, ugyanabban az Akadémiavárosban játszódik, mint a To Aru Kagaku no Railgun, és egy Index nevű lányról szól. Ő a mágikus egyház könyvtára, pontosan 103000 könyvet hord magánál állítása szerint, de hogy ez mit jelent, az kiderül még az elején. Mint ahogy az is, hogy miért átok a tökéletes memória, mely képességét birtokolja. Egyébként meg egy rendkívül aranyos lány, nagyon tud szeretni, és ő minden humor forrása. Eddig nagyon szeretem. És nem sok esély van arra, hogy ez a későbbiekben változni fog.

Más. Szeretek itt, Békéscsabán dolgozni. Mi (pontosabban 14 óráig csak én, ugyanis addig totál egyedül dolgozok. XD) készítjük elő az anyagokat, amiket később rögzíteni kell, amit a nyáron is csináltunk. Tehát elvileg csak akkor folytatódik a rögzítés, ha ezekkel a munkálatokkal elkészültünk.  Abban reménykedek, hogy a felnőtt munkavállalók is fogják folytatni, ugyanis én csak október 31-ig dolgozhatok diákként, és az jelentheti azt, hogy november után is dolgozhatnék, ha sikerülne. Különben biciklivel járok dolgozni, és úgy felforgatták a belvárost, hogy öröm nézni. A Luther utca, az Andrássy út, a Szent István tér, a József Attila utca, az Árpád sor, a Gyulai út… akkora felfordulás van, nem értettem, hogy miért. Aztán láttam, hogy az új Széchenyi terv keretén belül új belvárost építenek. Biztosan nagyon szép lesz, bár egy kicsit a szívemhez kaptam, amikor még korábban láttam, hogy lebontották az Ifjúsági házat. Volt ott egy párszor Zorán koncert. Már látom a lelki szemeimmel, hogy milyen szép lesz jövőre a belváros, de tessék szépen a külvárosra is figyelni, ugyanis bizonyos utcákon még mindig nincs aszfalt, és a szennyvízelvetés sem mindenhol megoldott…

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: To Aru Kagaku no Railgun, To Aru Majutsu no Index
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s