A Notre Dame-i toronyőr 2


Tegnap kíváncsiságból bementem a Media Markt-ba megnézni, hogy mi a kínálat a végkiárusítás után, de még ki vannak téve olcsón azok, amiket nem tudtak eladni. Múlt hét pénteken akartam megvenni a Bambi DVD-t, amiről írtam, hogy szintén 500 forint, de már egy sem volt ott, viszont találtam Notre Dame-i toronyőr 2 DVD-t, szintén ezen az áron. Eleinte nem akartam megvenni, mert az első film sem kedvenc, és mivel a második részek általában nem a minőségükről híresek, így nem adtam neki nagy bizalmat, de aztán mégis, nem hiszem, hogy a közeljövőben megtalálom 500 forintért, és ha másért nem, a gyűjtemény bővítésére jó lesz.

Mielőtt megnéztem, olvastam véleményeket róla, ilyen 3-4 pontos értékelések vannak róla 10-es skálán. Hát, én sem adnék rá többet 4 pontnál, de összességében érdekes volt. Már a rajzon látszik, hogy anyagilag egyáltalán nem erőltették meg magukat, eléggé egyszerű lett. A történet meg rendkívül klisés, egy lány, aki megtetszik Quasimodónak, de ő úgysem szeretne belé, de hátha létezik csoda, és biza létezik. Érdekessége az, hogy mégis nézhető. A megjelenítéssel nincsenek akkora gondok, csak a végét siették el nagyon, semmi izgalom nem volt. Egyáltalán nem váltott ki semmilyen hatást, a cirkuszigazgató, mint főgonosz, az egyik legbénább főgonosz. És akkor végre Quasimodo is párra lel.

Az első résznek azért volt valamilyen hatása, de érdekes, hogy ahogy a 101 Kiskutya 2 esetében, itt is sok japán nevet láttam a végefőcímben. Csak nem a Walt Disney japán stúdiójában készült? Lényegében most is csak egy OVA-t csináltak az eredeti filmből. 😀

De tényleg nagyon érdekes, hogy bár tele van negatívumokkal, mégis inkább jó érzéssel konstatáltam a film végét, nem volt rossz nézni. És akkor álljon egy kép arról, hogy miket szereztem be az elmúlt napokban.

Ja, és egyébként nem ébredtem volna ilyen korán, ha nem lett volna vihar. -_-

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: A Notre Dame-i toronyőr
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) A Notre Dame-i toronyőr 2 bejegyzéshez

  1. bagszi szerint:

    Fun fact: a blogod nem is mutatja, hogy hány órakor készült a bejegyzésed.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s