Mario Kart 64 verseny a MondoConon


A MondoConra is vállalok egy kis szerepet, ugyanis ismét kint lesz a Nintendo 64, és a Mario Kart 64 általam. És most retro verseny is lesz, amit én személy szerint üdvözlök, hogy végre nemcsak Just Dance és mindenféle divatjátékból lesz verseny, hanem végre lesz egy kis változatosság. Vasárnap 12-13 óra között lesz:

Mario Kart 64 verseny kiírása

Gyertek minél többen, mert ha lehetséges, akkor nevezek én is, és nem akarom a népet porrá alázni. Nagyon jó játékos vagyok MK64-ben, de biztosan vannak nálam sokkal jobbak is. Gyertek-gyertek, értekesek a nyeremények is.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Mario Kart, MondoCon
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s