Játéktesztek egységesítve


Egy apró átalakítást csináltam a blogban, egységesítettem a játékteszteket, és magában az oldalban is rálinkeltem külön mindegyikre. Ez a sablon nem linkeli ki külön az aloldalakat, ami talán nem is baj, mert így rendezetten én tudok úgy rájuk linkelni, hogy az talán még jobban is fest. Nézzétek meg:

Játéktesztek

UPDATE: Amint megjelenik a Wii U, a GameCube átkerül a retro tesztek közé, aztán, ha lesz Wii U Virtual Console-on, akkor átkerülnek oda. A Wii-s Virtual Console játékoknak még nem tudom a sorsát, mert gondolom, hogy lesz Wii és Wii U között System Transfer, de mivel a Wii U tudtom szerint csak HDMI kábelről fog menni TV-re, ezért nem tartom valószínűnek, hogy lejátszható lesz, mivel a Wii-n sem lehet játszani Virtual Console játékokkal, ha komponons kábellel kötjük a TV-hez. Annyira nem értek hozzá, hogy miért, gondolom mert a nagy felbontás miatt nem tudja kezelni. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a sorsuk.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: offpost | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s