Dr. Mario promós anyagok


A NES-es papírok ritkák, ezért nagy kincsek. Egy párat közzétennék:

Club Nintendo papír:

Azt gondolom, ezek után nem kell részleteznem, hogy annak idején miért is gondoltam a németet a Nintendo nyelvének. 🙂 Nagyon jó (volt) az osztrák Stadlbauer, sokat dolgoztak, melynek köszönhetően nemcsak színvonalas volt az osztrák Nintendo munkája, hanem sokat tettek annak érdekében, hogy közel kerüljenek a Nintendo rajongókhoz, elég csak a Club Nintendo magazinokra, és a német nyelvű guide-okra gondolni. Nagyon remélem, hogy a megújult 3DS Hungary jó alapot ad arra, hogy végre valahára Magyarországon is komolyabb képviselet legyen. Itt van pélául a PlayIt! De nem megy oda a Nintendo, mert nem támogatja a rendezvényt. Ezt meg is szoktuk tőlük, de mi, a 3DS Hungary-sek mentünk volna 3DS-t promotálni, de nem engedik meg, mert mivel a Nintendo nem támogatja, ezért semmilyen Nintendós terméket nem lehet promotálni. Mindezért nagyon hálásak vagyunk.

Íme egy kis játékajánló:

És végül bescanneltem a Dr. Mario német nyelvű leírását, amit letöltés formájában közzé tennék. Ha lesz egy kis időm, lefordítom magyarra:

Dr. Mario (NES) Spielanleitung

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Dr. Mario
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

6 hozzászólás a(z) Dr. Mario promós anyagok bejegyzéshez

 1. Friedmann Tamas szerint:

  “de mi, a 3DS Hungary-sek mentünk volna 3DS-t promotálni, de nem engedik meg, mert mivel a Nintendo nem támogatja, ezért semmilyen Nintendós terméket nem lehet promotálni.”

  Ezt nem értem.
  Miért?

  • supermario4ever szerint:

   Azért, mert a Nintendo Magyarország valamiért nem támogatja ezt a rendezvényt, ezért a PlayIt!-en semmilyen Nintendo konzol nem lehet. Nekem sem teljesen kerek a történet, de van egy olyan érzésem, hogy jobb, ha nem tudunk többet, mert már ez is szinte fizikai fájdalommal ér fel.

  • bagszi szerint:

   Hát konkrétan szerintem arról van szó, hogy a rendezvényt különféle cégek fizetik/részesülnek belőle. Tehát a Sony, az EA games magyarország, a Microsoft az 576 stb. Ezek összefognak, mindenki befizet valamennyi pénzt a millenáris kibérlésére meg reklámra, és cserébe a rendezvényen részt vehetnek, promótálhatják magukat stb. Persze ezen túlmenően a másik részleget (anime manga fantasy) az a Holdfény rendezvényesei csinálják, de a konzolosok közül, aki beszáll az kint lehet. Olyat nem lehet, hogy csak úgy kimegy promótálni magát, de a rendezvényt meg a többi cég szponzorálja. A Nintendo Magyarország meg nem arról híres, hogy bármi gamer rendezvényen képviseltetné magát, amit nagyon sajnálok, főleg mikor látom a 10-20 állványos Xbox360-at meg PS3-at. Szóval, mivel a nintendo nem szervezője a bulinak, csak a Microsoft és a Sony meg egyéb cégek, ezért nekik nem kell oda olyan program ami a konkurenciát reklámozza.

 2. Friedmann Tamas szerint:

  Értem, és kicsit sajnálom, hogy így van, de lehet, hogy tényleg drága dolog lenne megjelenni.
  Annyi nintendo-s játékos meg tényleg nincs Magyarországon, mint amennyi xbox-os meg playtation-os van.

 3. Friedmann Tamas szerint:

  “Annyi nintendo-s játékos meg tényleg nincs Magyarországon, mint amennyi xbox-os meg playtation-os van.”
  Mármint ezt csak úgy megérzésből mondom, pontos adataim nincsenek.

 4. supermario4ever szerint:

  Én másképp gondolkodok erről. Ha számomra nagyon fontos lenne a jó magyar képviselete legyen a Nintendónak, akkor én igenis mindent megtennék annak érdekében, hogy jelen legyek, és népszerűsítsem a játékokat. Hallottam / láttam már egy-két dolgot, főleg AnimeConok kapcsán, de valahogy akkor sem tudom elképzelni, hogy a PlayIt!-en való megjelenés annyira vállalhatatlan lenne, ha folyamatosan azt látnám, hogy a Nintendo Magyarország jelen van mindenhol, akkor elhinném. Bár az, hogy láttam a Nintendo logót a Game On rendezvény plakátján annak örülök, de sajnos a PlayStation Magyarország, és az XBOX magyarország sokkal aktívabb.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s