Dr. Mario promós anyagok


A NES-es papírok ritkák, ezért nagy kincsek. Egy párat közzétennék:

Club Nintendo papír:

Azt gondolom, ezek után nem kell részleteznem, hogy annak idején miért is gondoltam a németet a Nintendo nyelvének. :) Nagyon jó (volt) az osztrák Stadlbauer, sokat dolgoztak, melynek köszönhetően nemcsak színvonalas volt az osztrák Nintendo munkája, hanem sokat tettek annak érdekében, hogy közel kerüljenek a Nintendo rajongókhoz, elég csak a Club Nintendo magazinokra, és a német nyelvű guide-okra gondolni. Nagyon remélem, hogy a megújult 3DS Hungary jó alapot ad arra, hogy végre valahára Magyarországon is komolyabb képviselet legyen. Itt van pélául a PlayIt! De nem megy oda a Nintendo, mert nem támogatja a rendezvényt. Ezt meg is szoktuk tőlük, de mi, a 3DS Hungary-sek mentünk volna 3DS-t promotálni, de nem engedik meg, mert mivel a Nintendo nem támogatja, ezért semmilyen Nintendós terméket nem lehet promotálni. Mindezért nagyon hálásak vagyunk.

Íme egy kis játékajánló:

És végül bescanneltem a Dr. Mario német nyelvű leírását, amit letöltés formájában közzé tennék. Ha lesz egy kis időm, lefordítom magyarra:

Dr. Mario (NES) Spielanleitung

6 thoughts on “Dr. Mario promós anyagok

    • Azért, mert a Nintendo Magyarország valamiért nem támogatja ezt a rendezvényt, ezért a PlayIt!-en semmilyen Nintendo konzol nem lehet. Nekem sem teljesen kerek a történet, de van egy olyan érzésem, hogy jobb, ha nem tudunk többet, mert már ez is szinte fizikai fájdalommal ér fel.

    • Hát konkrétan szerintem arról van szó, hogy a rendezvényt különféle cégek fizetik/részesülnek belőle. Tehát a Sony, az EA games magyarország, a Microsoft az 576 stb. Ezek összefognak, mindenki befizet valamennyi pénzt a millenáris kibérlésére meg reklámra, és cserébe a rendezvényen részt vehetnek, promótálhatják magukat stb. Persze ezen túlmenően a másik részleget (anime manga fantasy) az a Holdfény rendezvényesei csinálják, de a konzolosok közül, aki beszáll az kint lehet. Olyat nem lehet, hogy csak úgy kimegy promótálni magát, de a rendezvényt meg a többi cég szponzorálja. A Nintendo Magyarország meg nem arról híres, hogy bármi gamer rendezvényen képviseltetné magát, amit nagyon sajnálok, főleg mikor látom a 10-20 állványos Xbox360-at meg PS3-at. Szóval, mivel a nintendo nem szervezője a bulinak, csak a Microsoft és a Sony meg egyéb cégek, ezért nekik nem kell oda olyan program ami a konkurenciát reklámozza.

  1. Én másképp gondolkodok erről. Ha számomra nagyon fontos lenne a jó magyar képviselete legyen a Nintendónak, akkor én igenis mindent megtennék annak érdekében, hogy jelen legyek, és népszerűsítsem a játékokat. Hallottam / láttam már egy-két dolgot, főleg AnimeConok kapcsán, de valahogy akkor sem tudom elképzelni, hogy a PlayIt!-en való megjelenés annyira vállalhatatlan lenne, ha folyamatosan azt látnám, hogy a Nintendo Magyarország jelen van mindenhol, akkor elhinném. Bár az, hogy láttam a Nintendo logót a Game On rendezvény plakátján annak örülök, de sajnos a PlayStation Magyarország, és az XBOX magyarország sokkal aktívabb.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s