Dr. Mario jelenlegi egyéni rekordok


Most nagyon elkapott a Dr. Mario láz. Annak idején nem játszottam vele, csak a német reklámokat láttam. Csak jóval később volt lehetőségem játszani vele, és nagyon bejött. Legtöbbet a WiiWare-es verzióval játszottam, az a legjobb szerintem. Most a két legősibb változattal játszottam sok, fejleszteni akarom magam benne. Most ezek az egyéni rekordjaim:

NES:
Szint: 14
Pontszám: 64.000

GB:
Szint: 8
Pontszám: 21.100

A Dr Mario egy nagyon jó logikai játék, a gyors problémamegoldó képességet fejleszti. Ugyanis, ha hibázol, még akkor is van lehetőség javítani. Mind a két verzióról írtam tesztet:

Dr. Mario (NES verzió)
Dr. Mario (GB verzió)

Gondolkodtam azon, hogy egybe írtak a két játékról, mert azért sok az átfedés, de nem akartam két adatlapot, és két értékelőt tenni. A szöveget igyekeztem változatossá tenni, bár itt-ott van másolás. Remélem, tetszeni fog. 🙂

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Dr. Mario
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s