Félig sikeres próbálkozás


Tegnap kaptam egy kommentet, hogy szeretné, ha átmásolnám neki a Família Kft-t. Elgondokodtam azon, hogy hát van itthon DVD felvevő, ha a videót rácsatlakoztatnám, akkor gyakorlatilag tudnék digitalizálni TV Tuner nélkül. Ki is próbáltam ma, félsiker. Képet átvette a DVD felvevő, de nincs hangja. Ezt hogyan lehet orvosolni? Ha ezzel lehetne kezdeni valamit, akkor sokkal hamarabb be tudnám digitalizálni azokat Família Kft. részeket, melyeket a köztévé valami miatt nem tudja / nem akarja leadni.

És sajnos van jele annak, hogy most, a Duna World-ön is megáll a 124. rész után. Én még a mai napig szoktam nézni az adott TV csatorna teletext-jét, és amikor kíváncsiságból megnéztem, hogy mit írnak a Família Kft-ről, úgy volt az adott rész írva, hogy 75/124. Sajnálatos, és nem is értem, hogy miért nem lehetséges végig leadni a részeket. Amint lehetőség lesz megjavítani a hangot, akkor elérhetővé teszem a többi részt is, ami nekem megvan.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Família Kft.
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) Félig sikeres próbálkozás bejegyzéshez

 1. colika szerint:

  Azt hiszem, hogy sokak nevében mondhatom, hogy nagyon örülnénk neki, ha közzé sikerülne tenned a digitalizált részeket. Engem is felettébb zavar, hogy nem adják le az összes részt. Jómagam ezen a sorozaton nőttem fel, egyidős vagyok a Spáh ikrekkel. Sokat jelentene, ha végre hozzáférhető lenne a sorozat teljes egészében, vagy csak nagyobb részben, mint ahogy a közszolgálati TV-k engedik. Előre is köszönöm és sok sikert!

  • supermario4ever szerint:

   Igazából rájöttem arra, hogy mégiscsak sikerült átvenni a hangot, csak a HDMI kábel valamiért nem közvetíti azt. De SCART kábellel belenézve abba, amit digitalizáltam, rendesen le lehetett játszani.

   Amúgy végül olvastam egy logikus magyarázatot arra, hogy miért csak 124. részig adják le: A rengeteg reklám miatt. A 125. résztől sok olyan termék látható, melyeket ma is lehet kapni, ezért reklámnak minősülne. És van valóságalapja, hiszen több olyan termék látható a későbbi részekben, melyeket a mai napig lehet kapni: Pickwick tea, Douwe Egberts káve, Parmalat tej, most így hirtelen ezek jutottak eszembe.

   Én azért sajnálom, hogy nincs tovább, mert pont akkortól jönnek az igazán jó részek.

 2. Onur Aksal szerint:

  Valóban örülnénk a hiányzó részeknek…

 3. Onur Aksal szerint:

  Ha tudok segíteni valamiben, szólj.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s