お誕生日おめでとう林原めぐみ!^_^


VINTAGE+whitebooklet+picIsten éltesse Hayashibara Megumi-t ma lett 46 éves! ^_^ Ez a kép nem mai, hanem 2011-es, és nem is Photoshopos, ahogy azt sokan gondolják. Megumi nem a Photoshopnak köszönheti, hogy ma is ennyire fiatalosan néz ki, hanem az ázsiai genetikának. Az ő biológiai órájuk teljesen másképp működik, ahogy felnőnek ilyen ólomlábakon jár, majd beáll a menopauza olyan 60 éves kor körül, és hirtelen minden hátrányát behozza. De amíg csak lehet, lássuk ilyen szépnek. Egyébként nagyon örülök, hogy nemcsak pár napra tértem vissza Megumi zenéjéhez, most is nagyon szívesen hallgatom őt.

Attól, hogy nem írtam ide napokig, az nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem foglalkoztam a bloggal. Pont azért nem akarok most ilyen vázlatos élettörténetet leírni, mert ezt megtettem részletesen. De még milyen részletesen! Ezzel (is) foglalkoztam az elmúlt napokban. Én javaslom, hogy helyezzétek kényelembe magatokat, pattogatott kukoricát, üdítőt elővenni, mert nem lesz rövid, sőt, nagyon hosszú lesz, de annál menőbb. Kellemes olvasást mindenkinek. 🙂

Megumi Hayashibara cikk

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Megumi Hayashibara
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s