Rontó Ralph DVD


Szerencsére az anyagi helyzetem lehetővé tette, hogy tudjam tartani azon ígéretemet, hogy megjelenés napján megveszem a DVD-t. Már 9.30-kor lesben álltam a Media Markt előtt, bár csak 10 órakor nyit. Az Alexandra pedig 9-kor nyit, felnéztem oda, hogy hátha van már nekik, és olcsóbb. Nem volt, és el is riasztott a 3.290 forintos ár. 10-kor kinyitott a MM, és ott volt a CD-DVD részlegen hátul egy szép Rontó Ralph papírállvány, azon volt a DVD (3.299 forint), Blu-ray (6.990 forint), és a 3D-s Blu-ray (9.990 forint). Ez a DVD ár semmi annyira menő, de a filmért megéri Meg van egy varázsa annak, hogy valamit a megjelenés napján veszel meg, ezzel is ki lehet fejezni, hogy mennyire szereted az adott terméket. Ugyanakkor ez az első olyan Disney kiadvány, amit nem az InterCom adott ki, ez látszik is rajta, hiszen az InterCom mindig átlátszó tokban adja ki a DVD-ket, ez pedig fekete. Ezt valami Pro Video adja ki, még soha nem hallottam róla. De most olvasok utána, hogy több InterCom-nál dolgozó egyén ment át a Pro Videóhoz, valószínű, hogy ők hozták át a Disney DVD-ket ide, és az újak ezentúl itt fognak megjelenni.

Azóta már egyéb helyeken is fellelhető, de úgy döntöttem, hogy addig nem nézem meg még egyszer, amíg meg nem lesz DVD-n, meg is lett az eredménye, élmény volt másodjára is nézni. Effektíve másabb úgy nézni egy DVD-t, hogy megvan eredetiben, de így, hogy rég láttam. Nagyon menő volt, mindenkinek kötelező eredetiben megvenni.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Rontó Ralph
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s