angela – To be with U! dal


Hát, teljesen oda meg vissza vagyok ettől a daltól! Az ilyeneket szeretem nagyon angelától, ebben érzem azt, hogy atsuko a képessége legjavát adja. Egy vidám, oldott szerzemény, egyáltalán nem görcsöl semmin, csak énekel egy fantasztikusat. Olyan jól tud játszani a hangjával, olyan hangszíne van, amilyet csak nagyon ritkán lehet hallani, és ebben a dalban olyan íveket énekel könnyedén, amire kevesen képesek, mindemellett képes játszani a hangjával. Tehát, valahol itt kezdődik nálam a minőség, és ha megmutatom, akkor mindenki rá fog jönni, hogy miért szerettem meg annyira ezt a dalt:

Ezt mindenkinek KÖTELEZŐ meghallgatni. Mondjuk meglepett, hogy ez a dal is a K animéhez köthető, és az albumon 4:22 hosszú, nem 2:46. Ritka az, amikor egy dalt ennyire magamévá tudok tenni, olyan videoklipet csinálnék erre, és olyan szöveget írnék rá. Mit írnék? Írok is! Nagyban körvonalazódik bennem a szöveg, és annak gondolata is, hogy mindezt papírra vessem. Ez a dal fantasztikusan adja át, hogy milyen érzés, amikor vele vagy, és valószínűsítem, hogy az igazi hangulatát csak az érti meg, aki már volt igazán szerelmes. Én is… ha nyíltan nem is, de rejtetten tudom, milyen érzés vele lenni, és titkon volt olyan érzésem, amit ebből a dalból árad.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: angela
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s