Pikmin borítók


Most láttam, hogy két borítója van a Wii-s kiadású Pikmin játéknak. Bescanneltem mind a kettőt, de ha már azokat is, akkor úgy voltam vele, hogy a GC-s is legyen kint, az is megvan nekem:

Pikmin GC EU coverA képekre kattintva természetesen óriás méretben is megtekinthetők. 300 dpi-ben tud a scannerem scannelni, szerintem ez optimális méret, bár láttam 600 dpi-s scanneket. Hatalmasak voltak. És akkor íme a Wiis borító, ezt látjuk kívül:

Pikmin Wii EU cover IÉs a másik, ez van belül. Írva is vagyon, hogy ha akarjuk, kicserélhetjük:

Pikmin Wii EU cover IIHát nem volt kérdés, hogy kicseréljem-e, az eredetileg belső egyértelműen jobban néz ki. A külső inkább csak promóciós célokat szolgál, hogy ezzel is felhívják a figyelmet, hogy mitől új ez a Pikmin kiadás. De a belső értelműen menőbb.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Pikmin
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s