Família Kft pack III.


Íme az újabb csomag, hét (vagyis tíz) résszel, mert némelyik dupla részes. Sajnos nem mindegyiknek van meg a második része. 😦

324. rész: Hószakadás
Adásba ment: 1998. január 24.
Picinek ismét problémát jelent, hogy a nagymamája kis szobájában él. Éppenséggel lenne egy vállalkozás, melybe ha beszállna, végre a saját lábára állhatna, de ehhez sok pénz kell. Másnap megjátssza azokat a tippeket, amiket a Nagypapa álmában mondott neki. Eközben a Nagypapának is problémája van. Picinek bejönnek a tippjei, de a nagy nyeremény mégsem az övé.

335. rész: Igazán örölünk (1. rész)
Adásba ment: 1998. április 11.
Misi kutyát hoz haza, és Ricsit kéri meg, hogy segítsen megpuhítani Szépnét, hogy hadd tartsák meg. Eközben Károlynak egy régi osztálytársa Magyarországra látogat, bűvészmutatványokat tart a Vigadóban, de Károly felajánlotta neki, hogy nála lehetnek bűvészkellékei. Ez Szépnének problémát okoz, mert Kriszta felajánlotta, hogy amíg Debbie-éknél festenek, addig Annácska náluk lehet.

337-338. rész: Ostromállapot
Adásba ment: 1998. április 25-május 2.
Károly konferenciára megy, Szépnét is magával viszi. Ádám apjának születésnapjára téglákat rendelt, hogy meg tudja építeni a növényházat. Picinek barátnője lesz, aki nagyon szereti az állatokat, ezért megbeszéli Vilivel, hogy adja kölcsön az állatkereskedését.
Egy férfi jön a kávéházba, aki éhségsztrájkot tart az állatok védelme érdekében. Eközben ellopják az összes téglát, ám a problémák korántsem értek véget, ugyanis Foltos úr sajtótájékoztatót tart, ennek hatására kutyák lepik el a kávéházat. Erről a tisztiorvosi szolgálat is tudomást szerez, valamint Jucika is megharagszik Picire…
A megoldás Kriszta személyében érkezik.

339-340. rész: Az albérlő
Adásba ment: 1998. május 9-16.
Kriszta kétségbeesetten rohan le a kávézóba, a szobájában egy férfit talál fürdőgatyában. Jojó és Misi részletesen elmesélik neki, hogy kerül oda. Nagypapa téglákba fekteti a pénzét, de másnap reggelre úgy lezuhan az ára, hogy az összes pénzét elveszti. Ez a férfi felajánlja, hogy kifizeti a Nagypapa összes adósságát, ha beköltözhet Kriszta szobájába. Ő egyébként Ádám volt csapattársa, és a barátnője rúgta ki, hamar kiderül számunkra is, hogy miért. De Szépné végül elintézi, hogy a barátnője visszafogadja.

342. rész: A régi család
Adásba ment: 1998. május 30.
Péter és Jojó újabban nem érzik, hogy a családhoz tartoznának. Ádám állandóan helyettesít valakit a kórházban, Krisztának pedig egyik riport után a másik, és a két testvér keveset foglalkozik a szerelmükkel. Erre az éjszakára ez különösen igaz, hiszen az egész Szép család együtt nosztalgiázik, Péteréket persze észre sem veszik. Persze a végére Ádám és Kriszta “visszatérnek” a jelenbe.

343-344. rész: Amálka, az álommenedzser
Adásba ment: 1998. június 6-13.
Ricsi és Misi a raftingtúrájukat tervezik, amikor Szépné megtudja, persze úrrá lesz rajta az anyai féltés, és nem engedi el őket. Eközben Jojó is depressziós, mert visszaküldték egy pályázatát. És Ádám sem foglalkozik vele, mert a konferencia minden idejét elveszi. Vili éppen Amálkát sétáltatja, amikor találkozik Jojóval. Kitalálják, hogy együtt elkezdenek zenélni. Az ikreknek nincs kitől kölcsönkérni, ezért dolgozni mennek. Ezt még Szépnét is meghatja.

345. rész: Animátörök (1. rész)
Adásba ment: 1998. június 20.
Ricsi és Misi a raftingtúrájukat tervezik, amikor Szépné megtudja, persze úrrá lesz rajta az anyai féltés, és nem engedi el őket. Eközben Jojó is depressziós, mert visszaküldték egy pályázatát. És Ádám sem foglalkozik vele, mert a konferencia minden idejét elveszi. Vili éppen Amálkát sétáltatja, amikor találkozik Jojóval. Kitalálják, hogy együtt elkezdenek zenélni. Az ikreknek nincs kitől kölcsönkérni, ezért dolgozni mennek. Ezt még Szépnét is meghatja.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Família Kft., Letöltés
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Família Kft. ismertető « supermario4ever blog – 少年になりたい

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s