Família Kft pack IV.


Most 4 epizódot teszek ki, mert az egyik három részes, nem is akármilyen:

347. rész: Seperc, extra
Adásba ment: 1998. július 4.
Alföldi úr legújabb tervével “örvendezteti” meg a Szép családot: Legyen társkereső klub a kávézóból. Persze ellenzik, pedig épp kapóra jönne, ugyanis Mónika depressziós, mert Csibi elhagyta, amíg Törökországban nyaraltak. Szépné azonnal felajánlotta Mónikának, hogy költözzön be addig Kriszta régi szobájába, amíg rendbe nem jön. Végül elfogadja, de gyorsan megbánja a család… Eközben megszervezik, hogy Alföldi úr társat találjon Mónikának. És nem is sejtik, hogy kit hoz Alföldi…

348. rész: ??? (ennek lemaradt az első pár perce, ezért nem tudom a címet)
Adásba ment: 1998. július 11.
Jojó énekesnői karrierje beindult, Pici interjút készít az együttessel. Most derül ki Jojó számára, hogy a menedzserük leszerződtette a csapatot egy óceánjáróra énekesként. Ádám bár titkolja, de eléggé nehezen viseli, hogy barátnője 4 hónapra távol lesz tőle, de végül sokkal jobban sül el, mint ahogy gondolták volna.

350. rész: Aki átlátott a falon (2. rész)
Adásba ment: 1998. július 25.
Vili álmában egy halott ember szelleme üzen, és hogy kiderítsék, hogy valóban Ágoston nagypapa üzent-e, ahogy gyanítják, egy szeánsz keretén belül derítik ki.

351-353. rész: Eddig vagyok…
Adásba ment: 1998. augusztus 1-15.
Az Eddig vagyok… musical bemutatójának 5. évfordulója alkalmából felelevenítették a a történetét.

El akarnak menni a gyerekek. Az ikrek biciklitúrára, Kriszta Amerikába énekelni, Ádám is ki akarja próbálni magát. Szépné persze nem engedi el őket, ennek ellenére elmennek. De ez nemcsak a családnak okoz gondot, hanem nekik is, hiszen csak Bécsig jutottak el, ahol Ágoston nagypapa ad nekik munkát a mulatójában.

Mivel ekkor Suka Sándor már nagyon beteg volt, ezért Bozóki István helyettesítette őt.

Egyébként holnaptól megint lesz a TV-ben Família Kft. A Duna World-ön lesz 5:00-kor és 15:25-kor ismétlik. Gondolom, most is csak a 124. részig adják le. -_- Vicces különben, mert nem ez az első alkalom, hogy ilyen korán adják le a sorozatot, és néhány napja 5 órakor ébredtem fel (manapság korán ébredek fel), és eszembe jutott, hogy ekkor első dolgom az volt, hogy bekapcsoljam a TV-t. Persze külön ezért nem ébresztettem fel magam, mivel délután ismételték, de amikor korán keltem fel, akkor néztem. És az elindította a napot. Most is lesz egy párszor erre lehetőség.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Família Kft., Letöltés
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

16 hozzászólás a(z) Família Kft pack IV. bejegyzéshez

  1. colika szerint:

    Imádom! Köszi! Viszont sztem sokan örülnénk neki, ha a címtelen (200. rész körüliek) részeket is felraknád. További sok sikert és feltöltés.

  2. Visszajelzés: Família Kft. ismertető « supermario4ever blog – 少年になりたい

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s