Família Kft. részeinek listájának bővítése


Még mindig a tegnapi letöltésnek hálát mondva bővítettem a részek listáját, egészen a 234. részig, mivel a letöltésekben benne volt maga az epizód cím is. Nincs meg mindegyik, azokat xxx-szel pótoltam ki, de a lista továbbra is ezen a linken érhető el:

A Família Kft. részeinek listája

Még egy hatalmas kérésem lenne: Ha meglenne a 326. rész, azzal nagyon boldog lennék. Nem tudtam, csak a 16. percig felvenni, mert pont a végénél járt a videokazetta, és emlékszem, azt reméltem, hogy van még rajta annyi hely, hogy kifér az egész, de a 2/3-ánál megtelt a szalag, és ekkora hiányossággal nem láttam értelmét, hogy feltöltsem. Természeti katasztrófa a címe. Ha ez is meglenne, én kimondhatatlanul boldog lennék.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: Família Kft.
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) Família Kft. részeinek listájának bővítése bejegyzéshez

 1. haftenling szerint:

  Szia!
  A feltöltőnk azt mondta, hogy ami megvan neki, azt mind előbb-utóbb felrakja. :) Van egy listája, hogy kb. mi van meg neki, de pl. ezen a listán nincs a 314-es rész, mégis felkerült. Ugyanakkor korábban mondta, hogy a 300. rész körül alábbhagyott a lelkesedése és nem vette fel olyan rendszeresen az epizódokat.

  Lista: https://excel.office.live.com/x/ExcelView.aspx?FBsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdownload%2Ffile_preview.php%3Fid%3D396969557113509%26time%3D1393360448%26metadata&access_token=100007696183154%3AAVKddQHQJxnFQY0FEbQE01SmHTHpTIJTiysOtjt1hkV8Iw&title=Fam%C3%ADlia+r%C3%A9szek.xls

  • supermario4ever szerint:

   Ez egy nagyszerű lista. :) Nem tudom, hogy mennyi idejébe telt neki, de azt esetleg nem tudnád megbeszélni vele, hogy amiket eddig is feltett, azokat nagyobb felbontásba kitenné? Én nem bánom, ha ilyen 1+ GByte-ok, mert megnéztem a tulajdonságokban, azok mind ilyen 8000 kbit/s sűrűségűek. Majd én átkonvertálom magamnak avi-ba és 1500 videós kbps-be, mint ahogy megtettem a 125. résszel is. Ha nem lesz gond, majd kiteszem ide is, ha jól konveráltam át az avi-t.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s