Família Kft. részeinek listájának bővítése


Még mindig a tegnapi letöltésnek hálát mondva bővítettem a részek listáját, egészen a 234. részig, mivel a letöltésekben benne volt maga az epizód cím is. Nincs meg mindegyik, azokat xxx-szel pótoltam ki, de a lista továbbra is ezen a linken érhető el:

A Família Kft. részeinek listája

Még egy hatalmas kérésem lenne: Ha meglenne a 326. rész, azzal nagyon boldog lennék. Nem tudtam, csak a 16. percig felvenni, mert pont a végénél járt a videokazetta, és emlékszem, azt reméltem, hogy van még rajta annyi hely, hogy kifér az egész, de a 2/3-ánál megtelt a szalag, és ekkora hiányossággal nem láttam értelmét, hogy feltöltsem. Természeti katasztrófa a címe. Ha ez is meglenne, én kimondhatatlanul boldog lennék.

5 thoughts on “Família Kft. részeinek listájának bővítése

  1. Szia!
    A feltöltőnk azt mondta, hogy ami megvan neki, azt mind előbb-utóbb felrakja. :) Van egy listája, hogy kb. mi van meg neki, de pl. ezen a listán nincs a 314-es rész, mégis felkerült. Ugyanakkor korábban mondta, hogy a 300. rész körül alábbhagyott a lelkesedése és nem vette fel olyan rendszeresen az epizódokat.

    Lista: https://excel.office.live.com/x/ExcelView.aspx?FBsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdownload%2Ffile_preview.php%3Fid%3D396969557113509%26time%3D1393360448%26metadata&access_token=100007696183154%3AAVKddQHQJxnFQY0FEbQE01SmHTHpTIJTiysOtjt1hkV8Iw&title=Fam%C3%ADlia+r%C3%A9szek.xls

    • Ez egy nagyszerű lista. :) Nem tudom, hogy mennyi idejébe telt neki, de azt esetleg nem tudnád megbeszélni vele, hogy amiket eddig is feltett, azokat nagyobb felbontásba kitenné? Én nem bánom, ha ilyen 1+ GByte-ok, mert megnéztem a tulajdonságokban, azok mind ilyen 8000 kbit/s sűrűségűek. Majd én átkonvertálom magamnak avi-ba és 1500 videós kbps-be, mint ahogy megtettem a 125. résszel is. Ha nem lesz gond, majd kiteszem ide is, ha jól konveráltam át az avi-t.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s