Újfajta gyakorlat


Úgy néz ki, hogy teljes mértékig megnyugodhatok, nem telefonáltak vérvétel ügyében, tehát minden rendben van. Csak ne felejtsek el október végéig elkérni egy példányt. Ugyanis itt nem szokás adni, de majd ha hazamegyek, majd bizonyítani kell, hogy voltam vérvételen, hogy kapjam továbbra is 90%-os kedvezménnyel a gyógyszert. Amúgy örülök annak, hogy már az elején sikerült megtalálni a jó orvosságot, azóta semmilyen tünetem nincs, rendben vagyok.

Szeptembertől jelentősen kibővülnek az edzési lehetőségek az iskolában, jóval több óra lesz. Egyrészt a Kung Fu órák szintekre lesznek osztva, és most már felnőtteknek is lesz külön. Az egyik újfajta óra valami “Circuit training” lesz. Az a lényege, hogy a centerben körbe különböző eszközök vannak (súlyzók, hulahopp (akkor nem két l-lel kell írni?) karika, ugrálókötél, stb.), és ezeken kell egy bizonyos ideig (jelen esetben 40 másodpercig) edzeni. Ha letelt, tovább kell menni a következőre, és így megyünk körbe. 11 különböző gyakorlat volt:

 1. Súlyzóval lassan bokszolni
 2. Súlyzóval oldalra emelni karunkat
 3. Súlyzóval magasba emelni karunkat (három pár volt)
 4. Nagyobb súlyt a hátunk mögött tartva leguggolni, majd vissza
 5. Matracon felülést végezni
 6. Dobbantón fel-le futni
 7. Matracon fekvőtámaszozni
 8. Hulahoppkarikázni (mindig 2 l-lel akarom írni…)
 9. Ugrókötelezni
 10. Bokszzsákot ütögetni
 11. Lécet a tarkónk mögött tartani és fordulni

Ezeket egymás után csinálni rettenetesen kimerítő, nagyon kifáradtam, pedig csak fél órás próba volt. Ez most azért volt, hogy lássuk, hogy megy a gyakorlatban, elmondtuk a véleményünket, hogy azért majd élesben jól menjen. Igazából nagyon jó ötlet, mert rövid intervallumban minden testrészt meg lehet mozgatni. Annak ellenére, hogy kifáradtam, élveztem.

Ezután Chesterbe mentünk, az egyik játszóházba vittük a 8 gyereket, aki velünk tartott, mi felnőttek pedig ettünk, és beszélgettünk. Jól eltelt az idő, jó nap volt a mai.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: magamról | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s